Használati utasítás az Autómentő Keresőhöz


Megtaláltad amit akartál? Ha nem akkor segítünk!Jelenleg, a

Németh Szabolcs

 

szolgáltató oldalán vagy. Ha a szombathelyi szolgáltató megfelel a keresésednek, akkor tudtok a továbbiakban egyeztetni. Ha nem elérhető, vagy mást keresel akkor kattints a

„POZÍCIÓ MEGADÁSA”

gombra, majd add meg a helyzetedet! Ha bármi hibával, vagy problémával találkozol, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!


Az alábbiakban egy rövid útmutatót adunk azoknak aki bajba kerültek autójukkal vagy éppen egy előre tervezett autószállítást akarnak megtervezni, de nem jártasak annyira a weboldalak használatában...

 

 

További Autómentés Szombathely Autómentő szolgáltatók : négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

  1. Görgess lefelé a Főoldalon, vagy kattints ide! Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

  1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

  1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autómentő szolgáltatást szeretnél rendelni.


  2. Az „Autószállítás” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között .Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket.

 

Tipp: Páramentes ablakokkal a jobb látási viszonyokért

Egyszerű trükk a háztartásból                                                              

A hűvösebb évszak beköszöntével gyakran találkozunk a szélvédő párásodásának bosszantó jelenségével. A reggeli indulást megnehezítő tényező nem csupán időrabló, de látókörülményeinket befolyásolva akár veszélyes is lehet. Az alábbiakban egy első pillantásra hihetetlen megoldásról számolunk be, azonban segítségével tökéletesen páramentes kocsiablakkal indíthatjuk el autónkat és persze a napunkat is.

Párával legtöbbször hideg felszíneken találkozhatunk, mint például üveg, vagy fém felületek. A pára eltüntetésére általában a jól bevált törölgetést, külső levegős fújatás választjuk, s bár mindkét megoldás működhet, hosszadalmas folyamat.

Számos páraeltüntető praktika jár szájról szájra, hiszen tudjuk, ahány ház – jelen esetben autó –, annyi szokás. Az internetet böngészve számos tippet találhatunk kocsiablakunk párátlanítására. Vannak, akik a páramentesítő készüléket javasolják, de olvashatunk alkoholos ablaktisztító folyadékról, sőt, volt, aki burgonyával próbálkozott. Az ablaktisztító és a krumpli felesleges próbálkozás, mivel egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A bolti páramentesítő készülék azonban egy éjszaka alatt mintegy fél liter vizet gyűjtött magába, tehát jól teljesített, ugyanakkor számos veszélyt hordoz az alkalmazása (pl.: kiborul a vízgyűjtő tartály, korróziót okoz gépkocsinkon) Egy érdekes teszt kapcsán azonban kiderítették, hogy a borotvahabbal kezelt ablaküveg hasonlóképp, sőt talán még jobban ellenáll a párának, mint a speciális párátlanító szerrel áttörölt felület. A magyarázat egyszerű: a borotvahab olyan anyagot tartalmaz, amely egy ún. folyadéktaszító réteget képez az üveg felületén. Ha ezt a trükköt szeretnénk bevetni, nincs más dolgunk, mint hogy hagyományos férfi borotvahabbal áttöröljük az ablaküvegeket, majd papírtörlővel csíkmentesre varázsoljuk. Ez a megoldás ugyan sokakat megmosolyogtat, de valóban működik!

Az évszakok változásával gépkocsinkra is más szabályok vonatkoznak. Fontos, hogy a hűvös idő beköszöntével ne csak a gumicserét tartsuk szem előtt, figyeljünk a megfelelő látási viszonyok fenntartására is! Ne vegyük félvállról ezt a tényezőt sem, mivel a korlátozott látási viszonyok – melyet akár egy bepárásodott szélvédő is okozhat – balesethez is vezethetnek. Ugyanakkor ne feledjük, a biztonságos vezetés elengedhetetlen része a körültekintő magatartás.

 

Németh Szabolcs

Olcsó Autómentő Szombathely Autómentés Árak

  • Telephely: Kettesautoszallito
  • Cím: 9700 Szombathely, Rumi 56
  • Telefon: +36-30-786-9864
  • E-mail cím: kettes25@gmail.com

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj:

  • 1 HUF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Autószállító,autómentő tgk.

Vw Crafter plató méret 5,2 m hossz 2,1 m széles. Felszerelés: elektromos csörlő.

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes mobil app

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció