Autómentés Autómentő Kecskemét
Autómentés Autómentő Kecskemét
Pénztárcabarát Megoldás
Autómentés Autómentő Kecskemét

Autómentő Autómentés Kecskemét és térségében

Forgalmas csomópont a Dél-Alföldön

 

Kecskemét és térsége jelentős átmenő forgalommal terhelt. Elsősorban az M5-ös autópálya miatt, amelynek három csomópontja is város közelében található. Az autópálya közelségével egy részről rengeteget javult a megyeszékhely elérhetősége, másfelől viszont fokozódtak a kihívások mind az autósok, mind az autómentők számára.

Az Autómentő kereső alkalmazás 2017 óta éjjel nappal a bajbajutottak rendelkezésére áll az autómentés és az autószállítás területén. Autómentő partnereink országszerte kiterjedt technikai háttérrel és szakmai tapasztalattal rendelkeznek, hogy az elérhető legmagasabb minőségű, mégis kedvező díjszabású szolgáltatást nyújtsák.

Kecskeméten és környékén számos autómentő partnerünk van. Újonnan csatlakozni azonban bármelyik autómentéssel-és szállítással foglalkozó vállalkozó tud. Az alapcsomag ingyenes, az igénybevételt követően a beregisztrált szolgáltató telephelye felkerül a térképre. A bajbajutottak ennek a térképnek a használatával tájékozódnak, itt listázza a rendszer a legközelebbi autómentő telephelyeket. A szolgáltatást igénylők kiválasztják a legszimpatikusabb kapcsolat felvételi módot, ezt követően pedig már az adott szolgáltató válaszolhat is az autóvezetőnek.

Partnereink közül sokan nem csak személygépjárművek, de nagy méretű tehergépek szállításával és mentésével is foglalkoznak. Kecskeméten utóbbira nagy az igény, mivel több forgalmas út, autópálya keresztezi egymást, ahol fokozott teherforgalom halad át. A mozgásképtelen tehergépjárművek, kamionok stb. mentése speciális eljárást igényel. Erre a célra profi gépparkkal rendelkező, nehézgépek mentésére is felkészült céget érdemes választani. A profi autómentők az elsüllyedt, elakadt gépeket csörlőzéssel mentesítik, sőt a felborult járművek rakományainak átrakását is gond nélkül kezelik. Az Autómentő kereső előnye, hogy kizárólag megbízható szolgáltatókkal ápol partneri kapcsolatot. Garantáljuk továbbá, hogy partnereink kizárólag magasan képzett személyzettel, a biztonságos munkavégzéshez szükséges személyi és technikai felszereléssel érkeznek minden esetben a helyszínekre, legyen szó egyszerű vagy összetettebb mentési manőverekről. Legtöbb partnerünk a mentés mellett akár kisebb helyszíni szerelést is vállal, így minimális időveszteséggel folytathatja útját, ezzel elkerülve a súlyosabb anyagi károkat.

Az Autómentő kereső tehát egy maximálisan megbízható applikáció, melynek segítségével elkerülhető a hiéna cégek átverései.

Autómentés Kecskemét Autómentő Szolgálatok Vissza a bejegyzésekre

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció