Autómentő Vállalkozó Regisztráció:


Rendszerünk célja, egy olyan adatbázis létrehozása amely képes megtisztítani az Autósegély Szolgáltatói piacot a hiénáktól, hisz nálunk a lerobbant autós tisztességes cégek közül válogathat. Folyamatosan szűrjük a regisztrált cégeket és kezeljük az esetleges felhasználói reklamációkat.


Mindemellett segítünk azoknak a vállalkozóknak akik nem rendelkeznek weboldallal, vagy ugyan rendelkeznek, de csak a sokadik helyen vannak a keresési találati listákban. Nincs idejük sem energiájuk a weboldalukat fejleszteni és jó pozícionálni a Google rendszerében. Így onnan esélyük sincs munkát szerezni. Nálunk cégadatlapjukkal felkerülhetnek akár az első oldalra, és jó eséllyel juthatnak munkához!


A Rendszer működése tömören:


A rendszer működésének lényege, hogy a csatlakozók regisztrált telephelyükkel felkerülnek a térképre, melyet szabadon böngészhetnek az autósok. Amikor valaki segítséget kér, a rendszer a partnerek telephelyének távolsága alapján listázza őket.


A Rendszer "Tudása":


A céges regisztrációkor térítés ellenében lehetőség van 10 sofőr hozzáadására is melyek az adott pozíciójuk szerint jelennek meg a térképen, továbbá bemutatható a géppark is rövid leírásokkal és képekkel. A sofőrök pozíciójukat applikációnkon keresztül küldik a szerver felé ami ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból és Apple Store-ból, viszont csak térítés ellenében használható. Tehát egy cég egy időben akár 11-szer ( fix telephely címe + a sofőrök ) is jelen lehet a rendszerben 11 különböző földrajzi ponton. Ez nem semmi! Sőt megvalósítható az is, hogy a 10 sofőr-hoz 1db ugyanazon telefonszámot állítják be, és a hívások ilyenkor egy helyre futnak be. Viszont az adott sofőr applikációjába érkezik a segélykérés és a földrajzi koordináták, amelyek egy gombnyomással már az útvonal tervezőbe visznek.


Ez például arra jó, hogy a „főnököt” ne lehessen megkerülni potyafuvarokkal és elkerülhető legyen a zsebre dolgozás! Tehát ilyenkor a főnöknél vagy diszpécsernél csörög a telefon, ő egyezik meg a bajba jutottal, majd hívja a sofőrt, aki az applikációban látja már a felvételi pontot, és elindulhat a célpont felé. 


Nézzünk egy példát:

Autómentős Béla ( debreceni vállalkozó ) hazafelé tart Bécsből üresen. Oda volt fuvarja, egy helyi illetőségű állampolgárral aki Magyarországon, Debrecenben belement az árokba és autója használhatatlanná vált. Visszafelé üresen döcög használva az applikációnkat. Győr magasságában jön egy segélykérés amelyet elfogad és felveszik a kapcsolatot. A lerobbant autóst Budapestre kellene vinni amerre az ő útja is visz. Mivel ez neki talált pénzt így bőven alámehet a helyi tarifának és elnyeri a fuvart. Nos, ez mindenkire érvényes, tehát ez nem kiszúrás másokkal hanem egy OKOS rendszer okos használata, amely így minden hasonló céget rentábilisabbá tehet. Elég ha csak egy fuvar jön be 1 év alatt az alkalmazással már megtérül az éves tagsági díj!


Jelenleg a rendszerben még van ingyenes regisztrálási lehetőség. Mindenkinek azt ajánljuk, hogy ingyenesen csatlakozzon most. Folyamatosan fejlesztjük az oldalt, hogy minél előbb legyünk a keresőkben. Az ingyenes csomagot kivezetjük hamarosan és éves díj keretében lehet majd maradni a rendszerben, de erről mindenkit tájékoztatunk időben.


Sok sikert kívánunk!
Autómentő Kereső Csapata
+36 70 945 8383

Kérjük, add meg adataid!