+36 70 945 8383

Mit tegyünk ha lerobbant az autónk?

 

KÁROSULTAKNAK

Rengeteg embert hagy cserben az autója nap, mint nap: sokszor mostoha körülmények között, és természetesen mindig a legrosszabbkor. Az utakon gyakran előforduló balesetek következtében is szükség lehet autómentésre. De nem mindegy, hogyan jövünk ki a kellemetlen helyzetből.

Ha sos autómentés kell, és szeretnéd minél gyorsabban, egyszerűbben és költséghatékonyabban megoldani a problémád, akkor jó helyen jársz!

Mi megalkottuk azt a lenyűgözően egyszerű és könnyen kezelhető Autómentő Kereső Rendszert, amely mindössze 3 kattintással köti össze a bajba jutott sofőrt a legközelebbi autómentő segélyszolgálattal. Felesleges keresgélés helyett mi tálcán kínáljuk Neked a legoptimálisabb megoldást! Ingyenes autósegély kereső rendszerünk bármikor, bárhonnan elérhető!

Hogy működik az Autómentés és az Autószállítás az Autómentő Keresővel? Csak pár kattintás és válogathatsz!

Csak három kattintás és úton van a segítség!

  • 1. ELSŐ kattintás: a károsult megadja helyzetét. Ezután rendszerünk megjeleníti pozícióját a térképen, majd alatta távolsági sorrendben listázza az aktív tréler segélyszolgálatokat.
  • 2. MÁSODIK kattintás: kiválasztja a listázott szolgáltatók közül a neki legmegfelelőbbet. Partnereink száma folyamatosan nő, így a károsult egyre több ajánlat közül válogathat.
  • 3. HARMADIK kattintás: választ a kapcsolat-felvételi lehetőségek közül, és kapcsolatba lép a választott autó segélyszolgálat diszpécserével és máris indulhat az autószállítás.

Miben vagyunk jobbak más cégeknél?

Lehetővé tesszük, hogy a bajba jutott autós rendszerünkön keresztül gyorsan, ingyenesen és elképesztően egyszerűen jusson el a hozzá legközelebbi autó segélyszolgálathoz! Továbbá, hogy a felmerült költségek minél rugalmasabbak és költségkímélőbbek legyenek. A rendszer biztosítja, hogy az autómentés árak ne szálljanak el, hisz lehetőség van több szolgáltatótól ajánlatot kérni.


LEENDŐ PARTNEREKNEK

Miért érdemes csatlakozni hozzánk autómentős szolgáltatóként?

Mert nagyban segítjük a csatlakozó cégek jövedelmezőségét:

  • ingyenes alapszolgáltatás
  • további szolgáltatások alacsony havidíjjal
  • közvetlen kapcsolatot biztosítunk a bajbajutottakkal
  • ingyenes plusz megjelenést biztosítunk marketing kommunikációs kampányaink által
  • komplett, jól működő szolgáltatási csomag
  • hazai és nemzetközi viszonylatban is jól alkalmazható rendszer

Hogy működik az autómentés szolgáltatói szempontból?

Alapszolgáltatás:

Ingyenesen megjelenítjük a partnerszolgáltatók telephelyeit a bajbajutott által megtekinthető térképen, és távolsági sorrendben listázzuk őket, ha valaki a rendszerben segítséget keres.

https://automentokereso.hu/images/aboutus-1.jpg

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatás:

Ha a csatlakozó cég inkább valamelyik előfizetéses csomagunkat választja, bemutathatja vontató gépparkját és ingyenesen letöltheti alkalmazásunkat (Apple Store vagy a Google Play Áruházból), melynek segítségével aktuális helyzete alapján is megjelenítjük a térképen, bárhol is legyen éppen a világban.

Az alkalmazás használatával egy éppen üresen hazafelé tartó autómentő vontató telephelyétől távol is könnyen extra bevételhez juthat, hiszen helyzetét folyamatosan figyeli a rendszer és egy segélykéréskor lehet, hogy pont ő lesz legközelebb az eseményhez! Így a találati lista elején jó esélye lesz arra, hogy kapcsolatba lépnek vele.
A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy akár 10 sofőr is csatlakozzon a rendszerhez okostelefonnal vagy más okoseszközzel.

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
Ingyenes alapszolgáltatás
További csomagok alacsony havidíjjal
Ingyenes mobil app

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció