Autómentés, Autószállítás,
Vontatás 500 Autómentővel Az Utakon

KÁROSULTAKNAK: Fontos tudnivalók, hogy ne vágjanak át ha lerobbannál...

Rengeteg embert hagy cserben az autója nap, mint nap: sokszor mostoha körülmények között, és természetesen mindig a legrosszabbkor. Az utakon gyakran előforduló balesetek következtében is szükség lehet autómentésre. De nem mindegy, hogyan jövünk ki a kellemetlen helyzetből.

Ha sos autómentés kell, és szeretnéd minél gyorsabban, egyszerűbben és költséghatékonyabban megoldani a problémád, akkor jó helyen jársz!

Mi megalkottuk azt a lenyűgözően egyszerű és könnyen kezelhető Autómentő Kereső Rendszert, amely mindössze 3 kattintással köti össze a bajba jutott sofőrt a legközelebbi autómentő segélyszolgálattal. Felesleges keresgélés helyett mi tálcán kínáljuk Neked a legoptimálisabb megoldást! Ingyenes autósegély kereső rendszerünk bármikor, bárhonnan elérhető!

Mielőtt tovább mész tisztázni kell pár alapfogalmat:

1. Autómentő: Balesetet szenvedett autók műszaki mentésére szolgáló kis/teherautó. Ez többféle felépítménnyel rendelkezhet. Van, hogy csak a darus autómentő tudja megoldani a problémát, ha mondjuk annyira sérült az autó, hogy daruval lehet csak a platóra feltenni.

2. Autószállító: Szinte ugyanaz mint az autómentő. Talán az új vagy használt autók szállításánál használják jobban ezt a szót.

3. Tréler: Ez az angol trailer szóból jön. A tréler valamilyen vontatmányt, utánfutót, lakókocsit, „tepsit”( így hívják az autómentősök szlengben azt az egy, kettő vagy háromtengelyes utánfutót amin szállítják az autót ) jelent, amit egy erős terepjáró vagy nagyobb össztömegű autó húz.

4. Autómentés: Itt általában a bajbajutott, lerobbant karambolos autók szállításáról, mozgatásáról beszélünk. Ennek a cselekménynek sokszor részét képezi a műszaki mentés, amikor például a gépjárművet vagy annak rakományát kell kiemelni mondjuk az árokból stb. Azaz olyan állapotba hozni, hogy az Autómentő „fel tudja venni magára”.

5. Autószállítás: Ennél a szállítási módnál inkább új vagy használt autók mozgatásáról beszélünk. De valójában a két kifejezés mára már összemosódott.

6. Trélerezés: Egyre jobban terjed Magyarországon ennek a kifejezésnek a használata. Akkor beszélünk erről amikor a trélerre felcsörlőzik a járművet, vagy egyszerűen csak feljárnak rá, majd rögzítik, és így megvalósul a vontatás. De sokaknak nagy autószállító kamionok jutnak ilyenkor az eszébe. Akkor a tréleres autószállítás az valójában autómentő vagy autószállító kategóriába tartozik? Sokan ugyanis az autómentőt vagy autószállítót egy autó szállítására alkalmas platóval rendelkező kisteherautónak képzelik el. Nos, mondhatjuk igen.

7. Szervizautó: Ezek a gépek – általában furgonok - helyszínen oldják meg a problémát, javítják meg autódat. Ilyenkor csak a kiszállás és az esetlegese alkatrészek kerülnek felszámításra. Sokszor látunk olyan szervizautót is, ami képes az autó hátuljának megemelésére. Ilyenkor a jármű eleje vagy hátulja a levegőben marad, és az első vagy hátsó kereken gurulva történik meg a vontatás.

Hogy működik az Autómentés és az Autószállítás az Autómentő Keresővel? Tréler kell? Csak pár kattintás és válogathatsz!

Csak három kattintás és úton van a segítség!

 • 1. ELSŐ kattintás: a károsult megadja helyzetét. Ezután rendszerünk megjeleníti pozícióját a térképen, majd alatta távolsági sorrendben listázza az aktív tréler segélyszolgálatokat.
 • 2. MÁSODIK kattintás: kiválasztja a listázott szolgáltatók közül a neki legmegfelelőbbet. SOS Autómentő partnereink száma folyamatosan nő, így a károsult egyre több ajánlat közül válogathat.
 • 3. HARMADIK kattintás: választ a kapcsolat-felvételi lehetőségek közül, és kapcsolatba lép a választott autó segélyszolgálat diszpécserével és máris indulhat az autószállítás.

Milyen esetekre nyújt megoldást ez az internetes autósegély szolgálat?

Autómentésben:

 • nemzetközi autómentés
 • gépjármű assistance
 • sos autómentés belföldön
 • műszaki mentés
 • 0-24 autósegély
 • non-stop autósegély
 • darus autómentés
 • sos autómentés

Autószállításban:

 • autószállítás
 • autószállítás külföldre
 • autó elszállítás
 • autó gyűjtő szállítás
 • autószállítás Angliából Magyarországra
 • lerobbant autó szállítása

Trélerezésben, Vontatásban:

 • tréler
 • vontatás
 • vontató
 • tréleres autószállítás
 • autópályán vontatás
 • lerobbant autó vontatása

Aztán még lehetne sorolni a végtelenségig. Egy biztos, ha jól használod sos autómentő kereső rendszerünket, és a GPS gombbal meghatározod a helyzeted akkor a tréler kiérkezése általában fél órán belül megtörténik. Továbbá ha több ajánlatot kérsz, akkor az árak sem fognak elszállni, hisz lehetőséged lesz kiválasztani a legjobbat.

Háromféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 1. A főoldalon megadod a helyzeted egy gombnyomással, és akkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálat autómentőinek, autószállítóinak listáját.
 1. Ugyancsak az első oldalon beírod a címet ahová vagy ahonnan autómentő, autószállító vagy tréler szolgáltatást szeretnél rendelni.
 1. A Partnereink oldalon pedig ABC sorrendben listázzuk a regisztrált vontató szolgáltatókat.

Na de mennyibe kerül az Autómentés, Autószállítás?

 • tréleres szállítás árak
 • autószállítás olcsón
 • autómentő árak

Ha fenti kategóriákra keresünk rá azért jó ha tudjuk a következőket. Ha nem figyel oda az autós, jól átverhetik ha lerobbant az autója. Mindenképpen először hívjunk fel pár vontató autó segélyszolgálat telefonszámot, és kérjünk ajánlatot.

Sárga Angyal

Régen többnyire csak a Sárga Angyal volt, de mára ez már összemosódott a többi autósegély szolgáltatóval.

Autósegély

A klasszikus Sárga Angyal Autómentés ma is létezik még, viszont nagyon sok külsős autómentésre szakosodott céget foglalkoztat.

Autó segélyszolgálat

Tehát ha bajba kerülünk és rögtön a régi autó segélyszolgálat telefonszáma ugrana be, akkor egyszerűbb ha az SOS Autómentő Kereső Rendszert használjuk. INGYENES, gyorsabb okosabb. Mindemellett sok regisztrált szolgáltatónk bedolgozik a „régi” Sárga Angyal rendszerbe is, ha mindenáron ezt a vontató szolgáltatást keressük.

Az autómentés díjak általában a megtett távolság alapján kerülnek felszámításra. Autómentés, vagy tréler árak tekintetében tehát azt tanácsoljuk, hogy hívd fel a kereső rendszerben kapott, kiválasztott szolgáltatót és kérj tőle ajánlatot. Ha nem tetszik az ár lapozz tovább. Más autó segélyszolgálat örömmel fogja hívásodat fogadni. Rendszerünkben már több mint 200 autómentő cég áll készenlétben a non-stop autómentés szolgáltatásra..

Mit tegyünk ha külföldön robbanunk le? Drágább-e a nemzetközi autómentés?

Először is ne essünk pánikba, mert az nem segít! Az Autómentő Kereső Rendszer egy Ingyenes autó segélyszolgálat, és bármikor elérhető! Használjuk az okos Kereső Rendszert a fent leírtak szerint. A tréleres autószállítás árak valamelyest magasabbak lehetnek, ha külföldön ért bennünket a baj, hisz ilyenkor útdíjak, többletköltségek merülnek fel az autómentő szolgáltató fél részéről is. Azonban ezek a költségek többnyire be vannak már kalkulálva a tréler vagy autómentő árakba a legtöbb szolgáltatónál. Úgyhogy ne ijedjünk meg, mert ha nem korrekt a kapott autó szállítás ár, akkor pontosan még 200 céget lehet felkeresni a rendszerünkön belül. A nemzetközi autómentés még nem jelent feltétlenül magasabb árakat leszámítva a távolságot. Nagy a verseny itt is az autósegély szolgálat elkötelezettjei között, és érdemes jó pár árat bekérni!

Elérhető-e az autó segélyszolgálat külföldről?

Ha autópályán robban le járművünk, akkor is segít a rendszer használat, hisz van olyan autósegély szolgálat aki autópálya mentésre szakosott, és megtalálható a keresőben. A vontatás itt talán még veszélyesebb lehet, úgyhogy célszerű, ha tapasztalattal rendelkező vállalkozót bízunk meg ilyen feladattal. Autópálya trélerezés árak tekintetében is jó ha óvatosak vagyunk, és előre ajánlatot kérünk. Mindig legyen legalább két cég akitől bekérjük az autószállítás árakat! Ha autópályán robbansz le, csak add meg a helyzeted, és máris látod ki van hozzád közel. Kattints a részletes leírásra, és nézd meg melyik autósegély szolgálat nyújt segítséget főként autópályán.

Létezik Olcsó Autómentés?

 • autószállítás olcsón külföldről
 • autó szállítás olcsón külföldre
 • autósegély szolgálat alacsony árakkal

Biztos találkoztál már a fenti kifejezésekkel böngészés közben. Az olcsó autószállítás ajánlat mindig ébresszen kételyeket benned! Miért? Sokan azon spórolnak, hogy nem kötnek rakomány biztosítást. Ebben az esetben a szállítmány akár veszélyben is lehet. Ha útközben baj történik, mondjuk leesik az új autónk a trélerről, akkor ki téríti meg a kárunkat? Ezt jó előre érdemes letisztázni, aztán eldöntheted, hogy az olcsó autómentés díjak megérik-e a kockázatot. Nemzetközi autómentés esetén ha balesetet szenved egy rakománybiztosítás nélküli tréler, akkor komoly költségek merülhetnek még fel. Ebben az esetben a helyi hatóság elrendelheti akár a lefoglalást is, és csak sok utánjárás után kaphatjuk meg tulajdonunkat. De a legjobb, ha nem hagyjuk, hogy az ilyen autómentő árak elcsábítsanak minket. Olcsó húsnak híg a leve, ugye ismerős? Az költségek azonban akkor jóval kisebbek lehetnek, ha például a helyszínen megoldható a javítás, viszont ilyenkor célszerű helyi autósegély szolgálat után nézni.

Nem indul az autóm, mit tegyek?

Van az úgy, hogy korán, az első hideg téli reggelen munkába sietünk , és nem indul az autónk. Az autósok nagy többsége nem ellenőrzi akkumulátora állapotát a tél beállta előtt, és így a meglepetést nem a Mikulás hozza, hanem az első hideg, na meg az akkumulátor. Nos ez többnyire a mi hibánk. Ilyenkor elindul a kapkodás, az autósegély szolgálat telefonszámának keresése, és ismerősök hívogatása. Az Autómentő Kereső megoldást kínál erre is, hisz a legtöbb regisztrált autósegély szolgálat ismeri az autó bikázás fogalmát. Itt nem egy megvadult bikára kell gondolnunk – jó vicc – hanem egy okos indítóeszközre, ami segít elindítani a járművet. A kocsi bebikázása után célszerű valamelyik szakműhelybe ellátogatni, és átnézetni az aksit, hogy legközelebb ne az autósegély szolgálat telefonszáma után kelljen kutatni ha nem indul az autónk.

Ha érdekel mi takar az autó bikázás fogalma, elmondjuk. Nos ilyenkor egy külső áramforrást ( egy másik aksit vagy egy okos indító eszközt ) csatlakoztatnak a gépjármű akkumulátorához majd indítanak. Lényegében egy külső áramforrásról indítják el a járművet. Régen a nagyobb cégeknél a belső, vállalati autósegély szolgálat, kis erre a célra kialakított kocsikon húzta az egymásba kötött nagyteljesítményű aksikat, hogy a teherautókat a reggeli hidegben életre keltse. Ezeket hívták fagybrigádoknak is, akik volt, hogy le sem állították éjszakára a tehergépkocsikat megelőzendő a reggeli problémákat. Az autó bikázás a mai napig élő fogalom maradt.

Miben vagyunk jobbak más cégeknél?

Lehetővé tesszük, hogy a bajba jutott autós rendszerünkön keresztül gyorsan, ingyenesen és elképesztően egyszerűen jusson el a hozzá legközelebbi autó segélyszolgálathoz! Továbbá, hogy a felmerült költségek minél rugalmasabbak és költségkímélőbbek legyenek. A rendszer biztosítja, hogy az autómentés árak ne szálljanak el, hisz lehetőség van több szolgáltatótól ajánlatot kérni.

LEENDŐ PARTNEREKNEK

Miért érdemes csatlakozni hozzánk autómentős szolgáltatóként?

Mert nagyban segítjük a csatlakozó cégek jövedelmezőségét:

 • ingyenes alapszolgáltatás
 • további szolgáltatások alacsony havidíjjal
 • közvetlen kapcsolatot biztosítunk a bajbajutottakkal
 • ingyenes plusz megjelenést biztosítunk marketing kommunikációs kampányaink által
 • komplett, jól működő szolgáltatási csomag
 • hazai és nemzetközi viszonylatban is jól alkalmazható rendszer

Hogy működik az autómentés szolgáltatói szempontból?

Alapszolgáltatás:

Ingyenesen megjelenítjük a partnerszolgáltatók telephelyeit a bajbajutott által megtekinthető térképen, és távolsági sorrendben listázzuk őket, ha valaki a rendszerben segítséget keres.

https://automentokereso.hu/images/aboutus-1.jpg

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatás:

Ha a csatlakozó cég inkább valamelyik előfizetéses csomagunkat választja, bemutathatja vontató gépparkját és ingyenesen letöltheti alkalmazásunkat (Apple Store vagy a Google Play Áruházból), melynek segítségével aktuális helyzete alapján is megjelenítjük a térképen, bárhol is legyen éppen a világban.

Az alkalmazás használatával egy éppen üresen hazafelé tartó autómentő vontató telephelyétől távol is könnyen extra bevételhez juthat, hiszen helyzetét folyamatosan figyeli a rendszer és egy segélykéréskor lehet, hogy pont ő lesz legközelebb az eseményhez! Így a találati lista elején jó esélye lesz arra, hogy kapcsolatba lépnek vele.
A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy akár 10 sofőr is csatlakozzon a rendszerhez okostelefonnal vagy más okoseszközzel.

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
Ingyenes alapszolgáltatás
További csomagok alacsony havidíjjal
Ingyenes mobil app

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció