Íme néhány szolgáltató a sok közül, akik már élvezik a Google Organikus Találati lista örömeit:

+36 70 945 8383

Segítség lerobbantam! Mit tegyünk ha lerobbant az autó?

 

KÁROSULTAKNAK

Rengeteg embert hagy cserben az autója nap, mint nap: sokszor mostoha körülmények között, és természetesen mindig a legrosszabbkor. Az utakon gyakran előforduló balesetek következtében is szükség lehet autómentésre. De nem mindegy, hogyan jövünk ki a kellemetlen helyzetből, ha lerobbant az autó.

Ha sos autómentés kell, és szeretnéd minél gyorsabban, egyszerűbben és költséghatékonyabban megoldani a problémád, akkor jó helyen jársz!

Mi megalkottuk azt a lenyűgözően egyszerű és könnyen kezelhető Autómentő Kereső Rendszert, amely mindössze 3 kattintással köti össze a bajba jutott sofőrt a legközelebbi autómentő segélyszolgálattal. Felesleges keresgélés helyett mi tálcán kínáljuk Neked a legoptimálisabb megoldást! Ingyenes autósegély kereső rendszerünk bármikor, bárhonnan elérhető!

Hogy működik az Autómentés és az Autószállítás az Autómentő Keresővel? Csak pár kattintás és válogathatsz!

Csak három kattintás és úton van a segítség!

  • 1. ELSŐ kattintás: a károsult megadja helyzetét. Ezután rendszerünk megjeleníti pozícióját a térképen, majd alatta távolsági sorrendben listázza az aktív tréler segélyszolgálatokat.
  • 2. MÁSODIK kattintás: kiválasztja a listázott szolgáltatók közül a neki legmegfelelőbbet. Partnereink száma folyamatosan nő, így a károsult egyre több ajánlat közül válogathat.
  • 3. HARMADIK kattintás: választ a kapcsolat-felvételi lehetőségek közül, és kapcsolatba lép a választott autó segélyszolgálat diszpécserével és máris indulhat az autószállítás.

Miben vagyunk jobbak más cégeknél?

Lehetővé tesszük, hogy a bajba jutott autós rendszerünkön keresztül gyorsan, ingyenesen és elképesztően egyszerűen jusson el a hozzá legközelebbi autó segélyszolgálathoz! Továbbá, hogy a felmerült költségek minél rugalmasabbak és költségkímélőbbek legyenek. A rendszer biztosítja, hogy az autómentés árak ne szálljanak el, hisz lehetőség van több szolgáltatótól ajánlatot kérni.


LEENDŐ PARTNEREKNEK

Miért érdemes csatlakozni hozzánk autómentős szolgáltatóként?

Mert nagyban segítjük a csatlakozó cégek jövedelmezőségét:

  • Fizetős szolgáltatás
  • Alacsony éves díj
  • közvetlen kapcsolatot biztosítunk a bajbajutottakkal
  • ingyenes plusz megjelenést biztosítunk marketing kommunikációs kampányaink által
  • komplett, jól működő szolgáltatási csomag
  • hazai és nemzetközi viszonylatban is jól alkalmazható rendszer

Hogy működik az autómentés szolgáltatói szempontból?

Szolgáltatás:

Megjelenítjük a partnerszolgáltatók telephelyeit a bajbajutott által megtekinthető térképen, és távolsági sorrendben listázzuk őket, ha valaki a rendszerben segítséget keres.

https://automentokereso.hu/images/aboutus-1.jpg

Jelenleg a rendszerben nincs ingyenes regisztrálási lehetőség. Vannak jól megépült Google pozícióink, melyek készek vannak csak rá kell "ülni", illetve éves előfizetés ellenében lehet bérelni. Így az autómentős cég kap lényegében egy weboldalt mely jól szerepel az adott kulcsszóra (pl. autómentés város neve, autómentő város neve stb.). Fontos regisztráció előtt egy egyeztetés, hogy lássuk leendő partnerünk hol vállal tevékenységet és van-e oda már megépült jó pozíciónk! Kattints a piros "I" betűre, bemutatunk pár szolgáltatót melyek CSÚCS pozícióban vannak már!


Sok sikert kívánunk!
Autómentő Kereső Csapata

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció