Autómentés Autópályán Vontatás M1 M3 M7
Autómentés Autópályán Vontatás M1 M3 M7

Autómentés M3 M1 M7 Autópálya Vontatás Autópályán 

Autómentés Autópályán Vontatás M1 M3 M7

Autómentés Autómentő M1 M3 M7 Autópálya Vontatás Autópályán


Ha autópályán robban le járművünk, akkor is segít az Autómentő Kereső rendszer használata. Van olyan autósegély szolgálat aki autópálya mentésre szakosodott, és megtalálható a keresőben. A vontatás itt talán még veszélyesebb lehet, úgyhogy célszerű, ha tapasztalattal rendelkező vállalkozót bízunk meg ilyen feladattal.

A képlet itt is egyszerű legelőször meg kell adni a rendszernek a pozíciónkat. Itt célszerű elsőként a GPS helyzetmeghatározást választani, ami tőlünk távolsági sorrendben adja a listát, a közelben lévő autósegély szolgáltató telephelyekről. A képre kattinva akár ki is próbálhatod!

 

 Ez azért is jó, mert nem biztos, hogy a legközelebbi nagy város autómentősei fogják problémánkat megoldani. Hisz lehet, hogy van a közelben olyan kis település ahol van a rendszerben regisztrált vállalkozó, aki sokkal közelebb van mint a legelőször beugrott nagy város Sárga Angyalai. Itt is célszerű a helyzetmeghatározás után a térkép alatt a „Cég neve” feliratra kattintani és ott kiválasztani a sofőrt, hisz lehet, hogy van a közelben üresen haladó applikációt használó autómentős akit érzékel a rendszer.
Ha nincs akkor telephely szinten fogja listázni a regisztrált szolgáltatókat. Az alábbi gombra kattintva megadhatod a helyzetedet és kipróbálhatod mit tud okos rendszerünk.


Pozíció megadása! Vissza a bejegyzésekre

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
Ingyenes alapszolgáltatás
További csomagok alacsony havidíjjal
Ingyenes mobil app

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció