Autómentés Külföldről
Autómentés Külföldről
Kire bízzuk az autómentést ha külföldön robbanunk le?
Autómentés Külföldről

Autómentés külföldről autószállítás - Kire bízzuk a külföldi autómentést?

Talán kijelenthetjük, hogy az autósok legnagyobb félelme a balesetek mellett a lerobbanás vagy a műszaki probléma. Pláne, ha az autópályán történik, azonban az sem túl kellemes, ha egy elhagyatott útszakaszon. Pár évtizede még megoldás volt a gyaloglás, akár hosszú kilométereken át is, azonban manapság nem feltétlenül ez lesz az autósok első gondolata, hisz a legtöbb ember zsebében ott lapul az okostelefon. Magyarországon ritka az olyan útszakasz, ami mentén ne lenne térerő, így valóban érdemes elővenni a telefont és hívni az autómentőket. Na, igen, de a számos elérhetőség közül melyiket.

Ha az ember kellőképp felkészült, már előre el van mentve egy-két megbízható autómentő telefonszáma a telefonjában, azonban, ha nincs ilyen, hiba lenne kétségbeesni. Talán Te is hallottál már olyan horror történetet, hogy csak 1-2 óra múltán vagy még később érkeztek ki az autómentők a lerobbant autóhoz és csillagászati áron szállították el a járművet. Ha megtörténik a baj, kevesen gondolnak arra mire is kell odafigyelni, hisz akár lerobbanás, akár baleset miatt mondta be az unalmast az autó. Valószínűleg a jármű vezetője nincs abban a lelki állapotban, hogy arra figyeljen, ne verjék át. Sajnos minden szakmának megvannak a maga kóklerjei, így az autómentőknek is, akik kihasználják az autós szorult helyzetét. Bár mindenki azonnal akar segítséget, nyugodtan hívjon fel akár több telefonszámot is és érdeklődjön az árak iránt. A gépjármű vontatás díjának a távolsággal arányban kell lennie. Érdemes átgondolni hova is szeretnénk vitetni az autót és pontos helyszínt mondani, így az ár is megszabható. Nem árt megbizonyosodni az autómentő szakértelméről és tanácsot kérni. Nyugodtan feltehetsz kérdéseket is. Persze nem kell kifaggatni az autómentőt, de ha készségesen áll rendelkezésére, az mindenképp bíztató.

Áh, ha ez ekkora macerával jár, hiszen a haver autójával is el lehet vontatni az autót. – Ez az, amit nem ajánlunk, ha nem vagy vele tisztában hogyan kellene pontosan kivitelezni a műveletet. A nem megfelelő teherbírású rögzítési ponton sérülhet az autó, de akár le is szakadhat a vontatott jármű eleje vagy a vontató jármű hátulja. Arról nem is beszélve, hogy az autók összsúlyához mérten a kis teljesítményű vontató motorban a túlterhelés hatására komoly károk keletkezhetnek. A vontatott jármű károsodásától függően irányíthatatlanná válhat, aminek beláthatatlan következményei lehetnek, mint például a szemben lévő sávba sodródás, vagy a vontató járműbe való beleszaladás. A legbiztosabb tehát, ha szállítás tekintetében maradunk az autómentőknél. A legtöbb ember kikéri ismerősei véleményét hova jár fodrászhoz, manikűröshöz vagy gumishoz. Miért ne érdeklődhetne az autómentőkről is? Ha van olyan ismerősöd, aki már bajba jutott az úton, akkor kikérheted a véleményét és megoszthatja Veled a tapasztalatait. Főleg az idősebb korosztály körében ismertek a sárga angyalok. Itt most nem arra célzunk, hogy el kell mondani egy-két imát az út mentén, hanem arra a bizonyos sárga autóra, mely a bajba jutott autósok segítségére siet és ha nem tudja a helyszínen orvosolni a problémát, akkor autómentésre kerül sor. Érdemes tájékozódni a témában, mivel így elkerülhető, hogy horrorisztikus összegért kelljen elvontatnia autóját. Jobb, ha indulás előtt már vannak konkrét telefonszámok a zsebedben, mivel egy baleset vagy lerobbanás esetén szinte biztos, hogy nem olyan lelki állapotban leszel, hogy hosszan keresgélj.


Itt jön képbe az Autómentő Kereső szolgálat mely több száz regisztrált autómentősével, autószállítójával egy biztos és gyors pont, ha sürgős segítség kell! Műszaki mentés, baleset? - Ne pánikolj! Rendszerünk egy egész évben elérhető INGYENES szolgáltatás. Kattints az alábbi gombra, és máris megkapod a közelben lévő autósegély szolgáltatókat és indulhat a mentés! Tegyél egy próbát! 

 

Autómentők távolsági sorrendben! Vissza a bejegyzésekre

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció