Autósegély Olcsón
Autósegély Olcsón
100 Ft/Km induló díjjal
Autósegély Olcsón

Olcsó Autómentés Autómentő Olcsón - Autómentő Kereső

 

Az alábbi fontos tudnivalókkal szeretnénk segíteni, hogy mire kell és érdemes odafigyelni. A cikk alján pedig megtalálhatod az infót, hogy hogyan tudsz gyorsan helyzetednek megfelelő autómentőt hívni!


Mire figyeljünk oda? - Autómentő Olcsón:

Fontos megjegyezni, hogy az olcsó ár nem biztos, hogy kockázatmentes!

Miért?

Vannak olyan autósegély szolgáltatók, akik nem kötnek rakomány biztosítást. Így kisebb költséggel dolgoznak és ebben az esetben a szállítmány akár veszélyben is lehet. Gondolkodtál már azon, hogy ha útközben baj történne, mondjuk leesne az új autód a trélerről, akkor: 


  • Ki térítené meg a károdat?
  • Na és mikor?

 

Ezt jó előre érdemes letisztázni, aztán eldöntheted, hogy az olcsó autómentő díjak belföldön megérik-e a kockázatot. Külföldi mentés esetén ha balesetet szenved egy rakománybiztosítás nélküli tréler, akkor komoly költségek merülhetnek fel. Ebben az esetben a helyi hatóság elrendelheti akár a lefoglalást is, és csak sok utánjárás után kaphatjuk meg tulajdonunkat. A költségek azonban akkor jóval kisebbek lehetnek, ha például a helyszínen megoldható a javítás, viszont ilyenkor célszerű helyi autósegély szolgálat után nézni.

 

Számos olyan rémhírt hallani, miszerint a bajba jutott autós hosszú órákig várt az autómentőre, ami valóban bosszantó, de ha horrorisztikus áron történik a mentés, az már igazán vérlázító. Sajnos azonban egyáltalán nem számít kirívónak egy ilyen eset. A becsületes autómentők mellett a kóklerek is jelen vannak szép számmal, így jobb elővigyázatosnak lenni. Ugyanis akadnak olyan autómentők, akik tisztában vannak vele, hogy a szorult helyzetben lévő autósok gyakran olyan lelki állapotban vannak, hogy csak utólag tűnik fel nekik a turpiság. Bár egy lerobbanás vagy baleset igazán stresszes, azonban fontos, hogy az ember ne essen pánikba, próbálja megőrizni a hidegvérét. Ha már megtörtént a baj, akkor ne legyen rest körbe telefonálni. Érdemes már telefonon érdeklődni az árakról. Ha pontos összeget nem tudnak mondani, az nem feltétlenül probléma, azonban azzal érdemes tisztában lenni, hogy az elvontatás távolságával arányos díjszabás korrekt. Ha hasra ütésszerűen megy a dolog, vagyis még egy összeg/km árat sem tudnak mondani, akkor sok jóra ne számítson.

 

Próbáld ki! Kattints az alábbi képre és add meg a helyzetedet!





Majd k
attints a térkép alatt az „Autómentő”-re és máris választhatsz.




Vissza a bejegyzésekre

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció