+36709458383
Munkagép Szállítás Gépszállítás
Munkagép Szállítás Gépszállítás

Gépszállítás, teherautó mentés

Munkagép Szállítás Gépszállítás

Gépszállítás Munkagépszállítás Munkagép Szállítás Teherautó Mentés


Hívj minket SEGÍTÜNK: Kattints a fejlécen vagy képernyő jobb oldalán a Telefonra!

 

Manapság az építkezés, a földművelés folyamata és még sok más területet említhetnénk, jóval egyszerűbbé, gyorsabbá váltak, hála a nehézgépeknek. Ahhoz azonban, hogy ezek a gépek eljussanak a munkavégzés helyszínére, gépszállítás szükséges. Az ilyen nehézgépek nem mehetnek a forgalomban, viszont létfontosságú, hogy a munka helyszínén időben ott legyenek. Éppen ezért szállításra van szükség megfelelő járművel, valamint a legoptimálisabb útvonal kiválasztásával. Ha szeretné, hogy a nehézgépek biztonságban el legyenek szállítva egyik helyről a másikra, akkor mindenképp szakemberek bevonására lesz szükség.

 

Tudnivalók - lentebb pedig mutatjuk, hogy keress az Autómentő Kereső rendszerében gépszállítás tekintetében

 

A nehézgépek mozgatásához elkerülhetetlen a gépszállítás, a megfelelő teherbírású szállító gépek megléte. A nehézgépek szállítására a tréler az egyik legalkalmasabb jármű, amire lábon történő felállással tudnak a gépek rámenni. A rámpa ebben nagy segítséget jelent. Ha a gép kiemelten nagy méretű, akkor daru által lehet a tréler platójára helyezni. A legtöbb vállalkozó számára, aki rendelkezik nehézgépekkel, a nehézgép szállítás komoly problémát jelent, hisz a munkát időben meg kell kezdeni, ehhez pedig a gépnek a helyszínen kell lennie. A gépszállításhoz speciális tudás és felszerelés szükséges, mivel a szállítás veszélyes lehet az emberekre és a gépre egyaránt. A folyamat nem úgy történik, hogy felrakják a munkagépet a trélerre és már mehet is, hanem a gépet fel kell készíteni. Ha nem biztos a dolgában, akkor ebben is a szállító cég segítségét kell kérni. Fontos, hogy minden szakszerűen történjen, hiszen ellenkező esetben, a gép károsodhat, aminek súlyos anyagi vonzatai lehetnek, továbbá a gép nem fogja tudni elvégezni munkáját, így a projekt is csúszik. A leszerelhető részeket, amikre nagy szükség van, érdemes leszerelni. A szállító cég, akár ebben is tud segíteni. Ahogy már említettük a gépszállításhoz, nehézgépszállításhoz felszerelés szükséges, valamint szállító jármű, de emellett speciális tudás is, amivel a sofőr rendelkezik.

A legtöbb nagy cég, ami rendelkezik munkagépekkel előbb vagy utóbb, rászorul a munkagép szállítására. A legtöbb gép, főként a nagy méretűek komoly összegbe kerülnek, valamint karbantartásuk sem olcsó, ezért nagyon fontos, hogy ezeket a gépeket szakemberek gondjára bízza, akkor is, ha szállításra kerül sor. A legtöbb gép rendelkezik szállítási útmutatóval is, amiben le van írva, hogy a gépet miként lehet szállítani. Talán mondanunk sem kell, mire számíthat az, aki nem tartja be az előírásokat. Nagy valószínűséggel a gép megsérül, a gép rendbehozatala pedig komoly összegbe fog fájni. Rosszabb esetben a gép cseréjére lesz szükség. Ennek elkerülésére nem elég egy sima szállítmányozással foglalkozó céget megbízni, hanem kifejezetten gépszállítással foglalkozó céget kell keresni. Azt már az elején érdemes leszögezni, hogy valószínűleg nem fog olyan céget találni, aki teljes mértékben garantálni tudja a problémamentes szállítást. Bármennyire profi is a nehézgép szállító cég, váratlan esemény bármikor történhet. Ennek kivédése érdekében érdemes utánajárni, hogy a cég rendelkezik-e biztosítással. Érdemes arról is érdeklődni, hogy milyen súlyig terhelhető a tréler. A legtöbb megbízható gépszállító számos információt közöl weboldalán, így a megrendelők kellőképp tájékozottak, valamint a tapasztalatok azt mutatják, hogy ha a cég számos információt közöl és kommunikatív, akkor nagy valószínűséggel valóban megbízható. Alapvetően érdemes nyitott szemmel járni és minden szükséges kérdést feltenni, mielőtt megbízást adunk. A gépszállítás, nehézgépszállítás nem könnyű feladat, azonban a megfelelő szakember segítségével nem is lehetetlen.



Gépszállítás, munkagép szállítás, teherautó mentés csak profikkal!


Az Autómentő Kereső rendszerében lehetőség van gépszállítás, kamionmentés, teherautó mentés tekintetében is szűrni a szolgáltatók között. Ezt a legegyszerűbben úgy tudjuk elérni ha a helyzetmeghatározás után a térkép alatt lévő szolgáltatásra kattintunk. 


Munkagépszállítás


A munkagép szállítás, teherautó mentés szolgáltatók a lenyíló menüből kiválaszthatók!


Kamionméntés


Ekkor a rendszer aktuális helyzetünk alapján máris listázza a közelben lévő gépszállítással foglalkozó cégeket. Lehetőség van egy másik pozicionálási módra is amikor a címet adjuk meg, hogy honnan szeretnénk gépet szállítani. Ekkor pedig értelemszerűen attól a földrajzi ponttól adja a listát a rendszer amit beírtunk.

 

Kattints az alábbi gombra és próbáld ki! Egyszerű, gyors. Érdemes több árat bekérni, így könnyebben ki tudjuk választani a számunkra legmegfelelőbbet.

 

Gépszállítás, kamionmentés: Add meg a pozíciód! Vissza a bejegyzésekre

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció