Non Stop Gumiszerelő
Non Stop Gumiszerelő
Non Stop gumiszerviz vidéken és Budapesten
Non Stop Gumiszerelő

Non Stop gumis Budapest gumiszerviz vidéken  


Defektet kaptál vagy gumiszerelő műhelyre van szükséged sűrgősen?



Ha nincs a környéken non stop gumiszerviz Budapest körzetében, ne aggódj!


Minden autómentős rendelkezik gumis kapcsolatokkal is. Úgyhogy, ha a nincs a közeledben gumiszerviz, akkor bátran hívd a legközelebbi autósegély szolgálatot!!

Ha sürgős az ügy kattints ide és add meg a pozíciód!




Tudnivalók és Tanácsok:


A gumiabroncsokról ma már annyi tartalom és informatív cikk található az interneten, hogy elképzelhetetlen, hogy valaki mellé lőjön gumiabroncs vásárlása közben. Pedig a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez elég gyakran előfordul. Ráadásul, ha őszinték akarunk lenni a magyar utak sem segítenek abban, hogy a gumi minél tovább megőrizze jó állapotát. Így nem csoda, hogy defekt bármikor történhet. Ha épp este autózik haza és defektet kap a gumi, akkor lehet csak igazán szentségelni. Elvégre a gumis, akár csak a boltok nappal vannak nyitva, este bele kell törődni, hogy másnap a gumisnál kell kezdeni. Kivéve, abban az esetben, ha non stop gumishoz visszük az autót.

Egy defektes gumi könnyen bosszúságot okoz az embernek, pláne, ha másnap korán kellene mennie valahova vagy programja lenne. Például, ha este történik a defekt, azonban másnap korán indulna a család nyaralni, akkor az igazán elkeserítő tud lenni. A non stop gumisok ismérve, hogy éjjel-nappal nyitva vannak, így bármikor segítséget kérhet. A gumiabroncson keletkezett kár manapság egyáltalán nem megy ritkaságszámba, hiszen a legtöbb autósnak már igénybe kellett vennie ilyen szolgáltatást. Márpedig mikor máskor történne meg a baj, ha nem épp akkor, amikor a legtöbb gumis már bezárt. Sajnos a magyar utak szedik az áldozataikat, hisz a gumisok néha elképesztő sérülésekkel találkoznak, melyek a hatalmas kátyúknak „köszönhetők”. De, az éles kavicsok, üveg darabok is a gumiabroncsok rémének számítanak. Az autósok egyik legrosszabb rémálma a durrdefekt. Ekkor az abroncsból hirtelen kiszökik a levegő és az autó irányíthatatlanná válik. Kevés ennél félelmetesebb élmény van és a legtöbb autósnak fogalma sincs arról, hogy ilyen esetben mit tegyen. Durrdefekt esetén a gumit ki kell cserélni, de ha árokba került az autó, akkor mentés szükséges.

Bizonyos időszakokban, például a téli, nyári gumik cseréje idején a gumisok olyanok, mint nyári időszakban a balatoni lángosos. Gyakorlatilag versenyezni kell a szabad helyekért. Mivel a gumis éjjel-nappal az autósok rendelkezésére áll, nagyobb eséllyel juthat sorra, főleg, ha este is ráér. A gumicserét, pláne, hogy mind a négyről szó van, jobb, ha szakértőre bízza. Ha látott már valaha Forma-1-es futamot akár élőben, akár a tv-ben, akkor valószínűleg tisztában van vele, hogy ott is szakképzett csapat vesz részt az autó karbantartásában és pillanatok alatt kicserélik a hibás gumikat, ha arra kerül sor. Egy átlag szerelő műhelyben általában nem rekord idő alatt cserélik ki a gumikat, de nincs is rá szükség. Az azonban egyezik, hogy mindkét helyen tisztában vannak vele, hogy a gumicserénél az évszaknak megfelelő kerekeket kell feltenni, amik biztos tapadást biztosítanak az időjárási körülményektől függetlenül. Ha defektre kerülne sor, akkor is fontos, hogy a gumicsere minél előbb végbe menjen, hiszen köztudott tény, hogy a pótkerék nem ugyanolyan, mint a többi kerék, ez pedig azt jelenti, hogy 60-80km-t lehet vele legfeljebb megtenni és azt is maximum 80km/h sebességgel. Ha nincs pótkerék, akkor pedig számítani lehet rá, hogy az autó súlya miatt is a kerék előbb-utóbb leereszt és akkor aztán végképp nem lehet vele menni sehova. Így jobb, ha mielőbb elviszi az autót egy non stop gumishoz, ahonnan új kerekekkel, biztonságban gurulhat ki.

Non Stop Segítség, kattints a gombra! Vissza a bejegyzésekre

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció