+36709458383
Tréler – Miért praktikus megoldás?
Tréler – Miért praktikus megoldás?
Mikor kell Tréleres Autómentés?
Tréler – Miért praktikus megoldás?

Autó Szállítás, Tréler, Trélerezés Árak - Tréleres Autómentés - Nemzetközi Tréleres Szállítás

 

Hívj minket SEGÍTÜNK: Kattints a fejlécen vagy képernyő jobb oldalán a Telefonra!

 

Baleset vagy meghibásodás bármikor előfordulhat, ekkor pedig nincs más lehetőség, tréleres autómentés kell. Ha egy személyautó hirtelen megáll mondjuk Budapest területén és egyáltalán nem akar újra elindulni, akkor nem kell autószerelő végzettség, hogy tisztában legyünk vele, hogy valami meghibásodott. Az emberek egy része nem tudja, hogy mit kell ekkor tenni, valamint valljuk be, egy autó igen bonyolult szerkezet, így nem sok esély van rá, hogy az útszélén megjavítsd, pláne, ha új alkatrészre lenne szükség. Ha baleset történik vagy durrdefekt miatt az árokban köt ki a kocsi, akkor sincs rá sok esély, hogy zavartalanul folytathasd az utadat, így érdemes trélert hívni, mert a szállítás elkerülhetetlen. Erre pedig kiváló INGYENES eszköz az Autómentő Kereső! A cikk végén egyszerűen ki is próbálhatod...Mikor kell Autó tréler? 

 

Autószállításra általában akkor kerül sor, ha

 

  • az autó egyáltalán nem indul, esély nincs például bebikázásra, vagy olyan szintű sérüléseket szenvedett, hogy nem csak a bent ülőkre, de a többi közlekedőre is veszélyes lenne a vele való közlekedés
  • van még egy eset, amikor tréleren szállítanak egy autót, mondjuk külföldi import esetén. Ilyenkor rendszám nélkül elkerülhetetlen a szállítás...


Ha tréleres kell, akkor érdemes pár dolgot még a telefonban letisztázni! 

 

Ilyen például az autó súlya, vagy hogy hol áll, az út szélén, az úton keresztbe vagy az árokban. Ez azért lényeges kérdés, mert ha az autó sík terepen van, az a legoptimálisabb. Azonban, ha az árokban van fejtetőn, akkor megint csak más a leányzó, pontosabban az autó fekvése. Ekkor egy sima autószállító nem lesz elég a feladathoz. Arra is számítani kell, hogy az árokból való kihúzás során az autó tovább sérülhet. Ha viszont a korábban már említett műszaki meghibásodásról van szó, akkor kaphatsz pár tanácsot az autómentőktől még telefonon és ha kisebb, a helyszínen orvosolható problémáról van szó, akkor akár folytathatod is utadat a javítás után. Viszont, ha ennél komolyabb a gond, akkor szállításra lesz szükség. Vannak, akik igyekeznek vontatás által megoldani a problémát, ezt viszont nem igazán ajánljuk, főleg, ha nincs benne tapasztalatod.

A nem megfelelő teherbírású rögzítési ponton az autó tovább sérülhet, de az is előfordulhat, hogy leszakad a vontató jármű hátulja vagy vontatott jármű eleje. A két autó összsúlyához mérten a kis teljesítményű vontató motorban a túlterhelés hatására akár súlyos károk keletkezhetnek. A vontatott jármű károsodásának mértékétől függően irányíthatatlanná válhat, aminek beláthatatlan következményei lehetnek. Elég csak a szemben lévő sávba sodródást, vagy a vontató járműbe való beleszaladást említenünk. A trélert viszont szakember kezeli, aki valószínűleg látott már pár esetet, így jobb, ha az ő gondjaira bízod bajba jutott autódat. A szolgáltatás árakról érdemes az autómentőknél érdeklődni. Általában ez a távolság függvénye. Sok autómentős rendelkezik szervizzel vagy kapcsolatban áll vele, így, ha nincs saját szerelője, akkor oda is vitetheti az autót. Az sem kizárt, hogy míg szerelőt találsz, az autómentőknél hagyhatod a sérült autót. Legtöbbször lehetőség van a tréleren a sofőr mellett utazni, így a Te utaztatásod is megoldott, különösen, ha egy elhagyatott útszakaszon ért a baj. Nem árt rákérdezni a rakomány biztosításra, hisz, ha az autómentő rendelkezik ilyennel, akkor az autó biztonságban utazik a tréleren. Érdemes még az elindulás előtt tájékozódni az árakról, valamint vész esetére rendelkezni pár telefonszámmal. Hiszen az ördög nem alszik, baleset vagy műszaki meghibásodás pedig bármikor történhet akár önhibán kívül is. Tehát ha autómentő kell használd az Okos Keresőt! Pest megyében, Budapest területén és Magyarországon minden vidéki városban ott vagyunk! Bármi további kérdés esetén hívjon minket vagy profi szolgáltatóinkat és kérjen ajánlatot!

Tréler, Tréleres Autómentés, kattints ide Vissza a bejegyzésekre

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció