További non-stop autópálya autómentés kamionmentés, kamionmentő teherautó kisteherautó motorkerékpár mentő, szerviz, gyorsszerviz szolgáltatók Győr Mosonmagyaróvár Hegyeshalom Levél környékén: négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

 1. Görgess lefelé a Főoldalon, vagy kattints ide! Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

 1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod a több tucat országúti segélyszolgálat és kamionmentő kontaktját Mosonmagyaróvár és Győr környékén.

 

 1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autósegély szolgáltatást szeretnél rendelni.


 2. Az „Partnereink” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között .Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket. Lerobbant  Csak 3 kattintás és rövid időn belül indulhat is az országúti műszaki mentés, sérült gépjármű szállítás, helyszíni javítás vagy gyorsszerviz.Tipp: Hasznos segítőtársak téli autózáshoz

Minden, amire télen szükségünk lehet

 

Ősztől hűvösebbek nappalokkal és éjszakákkal kell szembenézünk. A hideg idő nem csak minket, de az autónkat is próbára teszi, pláne, ha garázs hiányából adódóan, a szabad ég alatt parkolunk. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a praktikus eszközöket, amelyekkel érdemes felvérteznünk magunkat a téli időszakban.

 1. Jégkaparó

Bevált, klasszikus vagy inkább ósdi eszköz? Hívjuk bárhogy, télen szinte mindannyiunk kesztyűtartójában megbújik egy jégkaparó. Ezzel az eszközzel ugyan nem kevés energia- és időbefektetés árán, de hatékonyan távolíthatjuk el a jeget autónk üvegfelületeiről. Számos kialakítása kapható, de minden típuson megtalálható egy gumírozott rész is, amely segítségével a kialakult párát, illetve a vizet is könnyedén el tudjuk távolítani. A jégkaparó kialakításának köszönhetően a szélvédőn felgyülemlett havat is könnyen le tudjuk takarítani. Kaphatóak már ún. rézbetétes típusok, amelynek nem sorjás a felületük, így kímélik az autó üvegét, valamint fényezését is.

 1. Jégoldó spray

Aki nem szeretne bajlódni a manuális jégkaparással, az választhat innovatívabb megoldást is. A jégoldó spray az autó eljegesedett felületeinek feloldására alkalmas. Olyan speciális keveréket tartalmaz, amelynek hatóanyag-kombinációja jégoldó és tisztító tulajdonságokkal bír, mindemellett pedig gyorsan és kíméletesen eltávolítja az autóról a jeget és a deret, valamint megakadályozza az üvegfelületek gyors újrajegesedését is. A spray működési elve nagyon egyszerű, pusztán bizonyos alkoholos anyagok hozzáadásával csökkentik a víz fagyáspontját. A jégoldó szórófejes kivitelezése lehetővé teszi a keverék egyenletes felvitelét, amely által kis mennyiséggel, mégis hatékonyan távolíthatjuk el a jéghártyát autónk üvegfelületeiről.

 1. Hólánc

Ha téli kirándulásra, esetleg síelésre indulunk a szomszédos országokba, esetenként fel kell szerelnünk autónk abroncsait hólánccal is. Hazánkban nem kötelező a hólánc használata, de hegyvidéken, hóval, esetleg jégréteggel fedett utakon ajánlott az alkalmazása. A hólánc növeli a gépkocsi tapadását a csúszós, jeges utakon. Nem mindegy azonban, hogy milyen minőségűt veszünk. Hosszabb utakra, meredek, havas terepekre érdemes kifejezetten jó minőségű hóláncba befektetni, ami akár több szezont is kiszolgál. 

Szabó Józsev Ev.

Autómentés Autószállítás Mosonmagyaróvár 0-24

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

 • 100 HUF / km
 • 0.4 EUR / km
 • 0.4 USD / km
 • 0.4 CHF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Non-stop autómentés, autómentő kamionmentő, darus országúti teherautó kisteherautó, motorkerékpár műszaki mentés, kamionmentés, futómű sérült autók szállítása mentése. Cégünk az autószállítás terén 12 éves tapasztalattal rendelkezik. Non-stop szerviz, gyorsszerviz, helyszíni javítás segélyszolgálat. Megbízható büntetlen előélettel rendelkező szakemberekkel dolgozunk,közvetlenül az m1 autópálya 160-as km lehajtó mellett levő telephelyen.Az autómentés mellett év minden napján nyitvatartó Győri székhelyü szervizbe való szállítás is megoldható. Autómentés Győr Mosonmagyaróvár Hegyeshalom Levél!

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Fiat ducato 2017 évj klimás,BMW X5

Fiat ducato 2017 évj klimás , BMW X5 ,1db 4,5m trailer és egy 9m-es trailer

Iveco dally 3,5t

iveco dally 3,5 tonnás+3,5tonnás vonóhorog kilmás hálófülkés. 3 férőhelyes

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció