Autómentés Ócsa Alsónémedi Autómentő További Szolgáltatók, kattints ide és add meg a pozíciód!


Kisokos: Maximális felkészültség

Ezeket a felszereléseket ne felejtsd el bepakolni az autódba!

 

Soha nem lehetünk elég elővigyázatosak, pláne, ha autózásról és vezetésről van szó. Éppen ezért érdemes minden olyan eszközt beszereznünk, amellyel biztonságosabbá tehetjük önmagunk és utasaink számára is az utazást. Ezeket a tartozékokat alapvetően két kategóriába sorolhatjuk: kötelező és ajánlott felszerelések. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabbakat!

  1. Kötelező tartozékok

Az elsősegély nyújtó felszerelés meglétét közúti ellenőrzésnél megnézi a rendőr, ezért kötelező jelleggel a gépkocsinkban a helye. Baleset esetén komoly következményekkel, akár még szabadságvesztéssel is járhat, ha nem tudunk megfelelő eszközökkel segítséget nyújtani a sérültnek. A speciálisan, szabvány szerint összeállított elsősegélynyújtó készlet részét képezik többek között a legfontosabb sebkötözők, vágóeszközök és fertőtlenítésre, sterilizálásra alkalmas szerek. Kötelező jelleggel be kell pakolnunk az autónkba az elakadásjelző háromszöget is, mivel, ha az autónk lakott területen kívül robban le és nem tudjuk kitenni a megfelelő jelzést, büntetést szabhatnak ki ránk. Autópályán ajánlott 150-200, autóúton pedig legalább 100 méterrel a gépkocsi mögött elhelyezni a háromszöget, ezzel a többi autós tudtára adni az álló gépjármű okát.

  1. Ajánlott felszerelések

Ha szakadó esőben, vagy egyéb rossz látási körülmények között szállunk ki az éppen lerobbant autónkból, kötelező láthatósági mellényt húznunk, mivel ilyen esetben a mellény hiányáért akár meg is büntethetnek minket. Érdemes tehát a láthatósági mellényt is kötelező elemek sorába vennünk, mivel bármikor jó hasznát vesszük, hiszen figyelemfelkeltő jelzést nyújt jelenlétünkről a velünk együtt közlekedők számára. Ugyancsak extra biztonságérzetet ad a poroltó készülék. Tűzeset léphet fel az autónkban akár egy elektromos hiba miatt is, s a lángra kapó alkatrész azonnali eloltására gyors segítséget nyújthat egy kéznél lévő poroltó. Az igazán elővigyázatosak az évszaknak megfelelően plusz tartozékokkal bővíthetik autós „túlélő készletüket”. Téli időszakban életmentő lehet egy elfekvő indító/bikakábel, hólánc, jégoldó vagy jégkaparó, de évszaktól függetlenül mindig legyen az autónkban egy pokróc, egy üveg ásványvíz és esetleg egy zseblámpa.

Érdekesség: Kuplungmentes kényelem: az automata váltó

Az amerikai kényelem, már nem csak a tengerentúlon hódít

 

Ahogy sok minden másban a váltó kérdésben is megoszlanak a vélemények és talán e tekintetben is kettő, jól elkülönülő táborra szakad a társaság: kézi váltósok vs. automata pártiak. Aktuális cikkünkben a hivatalos szaknyelv szerint automatikus váltóművet, vagy automatikus nyomatékváltót, de cikkünkben általunk konyhanyelven „csak” automata váltónak nevezett váltót fogjuk kielemezni.

Csupán két pedál, mégis gurul és működik?! Az automata váltó használata talán ehhez hasonló élményt nyújt azoknak az autóvezetőknek, akik először ülnek ilyen konstrukciójú gépjárműben. Az automata váltó korunk egyik leghasznosabb vívmánya, hogyha a kényelmi szempontokat nézzük. A komfort mellett nagy szerepet játszik persze a biztonsági faktor is, főleg bizonytalan sofőrök esetében, hiszen a kuplungpedál kiiktatásával kevésbé oszlik meg a figyelem, s így az autóvezető is nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, kisebb eséllyel okoz közúti balesetet. Az automata váltó – lévén, hogy innováció – sokkal gördülékenyebben, puhábban, szinte észrevehetetlenül vált. A statisztikák szerint mostanra már hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a típus, s ez nem pusztán a kényelmi igényeknek tudható be.  Ma már szinte minden új autómodell választható automata váltóval is, ami azért is pozitív, mivel a városi autózáshoz kimondottan testhezálló ez a konstrukció, hiszen összességében fürgébb, mint a manuális társa. Azonban hogyha a költségeket vizsgáljuk, akkor meg kell említenünk, hogy az automata váltós autók érezhetően drágábbak. Nem csak a vételi áruk magasabb, de meghibásodás esetén a javítási költségek is tetemesebbek. Erre szokták azt mondani, hogy valamit valamiért. Szerencsére vannak már olyan automata váltóval ellátott autómodellek, amelyek még a megfizethető kategórián belül maradva, azonban a mindennapi luxus érzetét csempészik mindennapjainkba.

Az automata váltó amellett, hogy kényelmes, biztonságos megoldást nyújt és kimondottan a városi vezetés stílushoz tervezték, mind fogyasztásban, mind mozgékonyságban. A kuplungmentes kényelem ma már a kisebb autókhoz is elérhető, így, hogyha autóvásárlás előtt állunk, főleg friss jogosítvánnyal, kár nem élni a lehetőséggel.
Miért jó az Autómentő Keresőt használni - akár Alsónémedi vagy Ócsa körzetében is

Mindkét oldal számára számos előnnyel jár, így megéri élni vele. Ha eddig még nem használtad, akkor érdemes adni neki egy esélyt, ha bajban vagy, biztosan nem fogsz csalódni.

Ha az autó lerobban vagy baleset történik, akkor a többség általában úgy bepánikol, hogy azt se tudja kit hívjon, mit csináljon. Ha sikerül megőriznie hidegvérét vagy lecsillapodni, akkor hamar rájön az illető, hogy az autószállító segélyszolgálat fogja csak megoldani a problémáját. Az ember ekkor böngészni kezdi az autómentőket és találomra hív egyet. Gyakran a hívás során derül ki, hogy a szolgáltató azon a területen nem vállal mentést. Így a keresés folytatódik tovább. A tapasztalt autósok tudják, hogy a legegyszerűbb, ha a Kereső rendszerünket választják baj esetén. Csak 3 kattintás és indulhat az autómentő akár Ócsa vagy bármely településről.

Autómentés Alsónémedi

Autómentés Alsónémedi Autómentő Ócsa Autószállítás Országosan

  • Telephely: Alsónémedi Autósegély
  • Indulópont: 2351 Alsónémedi, Fő úti erdő 2
  • Telefon: +36709458383
  • E-mail cím: automentokereso41@gmail.co

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

  • 1 HUF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Autómentés Autómentő autószállítás Pest megye területén Ócsa körzetében. Szolgáltatásaink: non-stop autósegély. Furgon mentés, kisteherautó mentés, szállítás, karambolos autók szállítása, műszaki mentése. Gyors autómentés Ócsa környékén! Megbízható autómentő cég áll az Ön rendelkezésére éjjel nappal. Nem kell pánikolni segítünk, hívjon minket!

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció