Nem indul az autó? Megtaláltad amit akartál? Ha nem akkor segítünk!


Autómentés Veszprém és Tapolca Környékén az "Okos" Keresővel:Szolgáltatások - több tíz év tapasztalat és rutin:

„POZÍCIÓ MEGADÁSA”

gombra, majd add meg a helyzetedet! Ha bármi hibával, vagy problémával találkozol, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!


Az alábbiakban egy rövid útmutatót adunk azoknak aki bajba kerültek autójukkal vagy éppen egy előre tervezett autószállítást akarnak megtervezni, de nem jártasak annyira a weboldalak használatában...

 

 

További Autómentés szolgáltatók Tapolca Sümeg és Veszprém környékén: négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

 1. Görgess lefelé a Főoldalon, vagy kattints ide! Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

 1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

 1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autósegély szolgáltatást szeretnél rendelni.


 2. Az „Partnereink” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között .Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket.Tipp: Láss és látszódj!

 

Nagyobb odafigyeléssel sötétedéskor

 

Amikor a téli időszámítás megkezdődik, sokan már szürkületben kelünk és indulunk útnak reggel, hamarosan már délután is így kell eligazodnunk az utakon. Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy gyengébb látási viszonyok között fokozottan kell figyelni vezetés közben környezetünkre. A hideg évszak beköszönte előtt gondoljuk át, hogy mit tehetünk a balesetmegelőzés és a biztonságérzet növelése érdekében.

A sofőr legfontosabb érzékszerve a látása, melyet akár évente érdemes megvizsgáltatni. Hazánkban erre több optikában is ingyenesen van lehetőségünk, így hát ne korlátozzuk le a kötelező vizsgálatokra ezeket az alkalmakat, hanem használjuk ki a kínálkozó lehetőséget! Különösen ajánlott a gyakori kontroll azoknak, akik olyan egészségügyi problémákkal küzdenek, melyek kihathatnak a látásra, mint például a cukorbetegség.

Járművünk kondícióját is igazítsuk az előírásokhoz, hogy ne csak a balesetek kockázatát csökkentsük, hanem a büntetéseket is elkerüljük. Éppen ezért ne csak műszaki vizsga előtt ellenőrizzük a világítás megfelelő működését, hanem folyamatosan monitorozzuk.

Évente többször is teszteljük lámpáink hatékonyságát, az izzókat pedig párosával cseréljük, mert ha az egyik kiég, a túlfeszültség miatt a másik is tönkremegy. Ne feledkezzünk el a tartalék izzókról sem, tartsunk belőle autónkban mindig egy-egy készletet!

A fényszórót mindenképen állítsuk be a megfelelő szögbe, bármilyen eltérés problémát eredményez: ha feljebb hordanak, akkor a fényszóró bekapcsolása nélkül is vakítanak, lejjebb állítva pedig jelentősen csökken a világítás hatékonysága. Ha nem értünk hozzá, kérjünk segítséget! Ügyeljünk tisztításra is: szennyezett felületű fényszórókkal a világítási teljesítmény akár a kétharmadára is csökkenhet.

A megfelelő tisztítás nem csak a lámpáknál, hanem a jármű üvegfelületein is rendkívül fontos. A szélvédőn és az ablakokon lehetnek belül és kívül is szennyeződések, melyek egy idő után szürkés réteget képeznek a felületen, ezzel jelentősen korlátozva a látási viszonyokat. Nem megfelelően kivilágított járművel közúti ellenőrzésen jobb esetben figyelmeztetést kaphatunk csak, azonban jelentősebb hiányosságnál helyszíni pénzbírságot is kiszabhatnak.

Automentés Aranyodi Tapolca

Autómentés és Autószállítás Autómentő Tapolca

 • Telephely: Aranyodi Autómentő
 • Indulópont: 8300 Tapolca, Barackvirág 25
 • Telefon: +36309575422
 • E-mail cím: info@automentestapolca.hu

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

 • 1 HUF / km
 • 1 EUR / km
 • 1 USD / km
 • 1 CHF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Lerobbant az autó? 2014-től, 17m emelőmagasságig kosaras emelővel és autószállító trélerrel bővültünk. Autómentés, autószállítás külföldről is! Tapolcán és környékén kosaras autónk segítségével magasban végzett munkákhoz teljes biztonsági felszereléssel állunk rendelkezésre, problémáját gyorsan megoldjuk. Autómentés és autószállítás kül és belöldön egyaránt. Futómű sérült autó szállítása, motor és gépszállítás non-stop. Speciális autómentés karambolos járművek szállítása sem probléma! Segítség gyorsan és kedvező áron! Rugalmas ügyintézés!

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Fiat Ducato

Fiat Ducato Autómentő Európa egész területén

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció