Használati utasítás az Autómentő Keresőhöz

 

Megtaláltad amit akartál? Ha nem akkor segítünk!Jelenleg, a

Szalai Károly autómentés

 

szolgáltató oldalán vagy. Ha a szolnoki autósegély szolgáltató megfelel a keresésednek, akkor tudtok a továbbiakban egyeztetni. Ha nem elérhető, vagy mást keresel akkor kattints a

„POZÍCIÓ MEGADÁSA”

gombra, majd add meg a helyzetedet! Ha bármi hibával, vagy problémával találkozol, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!


Az alábbiakban egy rövid útmutatót adunk azoknak aki bajba kerültek autójukkal vagy éppen egy előre tervezett autószállítást akarnak megtervezni, de nem jártasak annyira a weboldalak használatában...

 

 

További non stop Autómentés Autószállítás Autómentő szolgáltatók Szolnok, Cegléd és Abony környékén: négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

  1. Görgess lefelé a Főoldalon, vagy kattints ide! Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

  1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

  1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autómentő szolgáltatást szeretnél rendelni.


  2. Az „Autószállítás” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között .Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket. Hívjon autómentőt Cegléd és Abony környékén kereső rendszerünkből!Tipp: Mit kellene átnézni hosszabb autós kiruccanás előtt?

A hűtőfolyadék és a hűtési rendszer vizsgálata

Folytatjuk előző cikkünkben elkezdett listánkat, amely fontos információkat tartalmaz a hosszú utazás előtt álló autósoknak.

A következő lényeges terület, amit mindenképpen érdemes ellenőrizni, az a hűtővíz szintje. Azért fontos, hogy a hűtési folyamat megfelelően működjön, hogy elkerüljük azt a kellemetlen pillanatot, amikor az út mellett tehetetlenül ácsorognunk gőzfelhőbe burkolózott autónk mellett. A vizsgálatot hideg motornál végezzük, mert ilyenkor a folyadék szintjének a kiegyenlítő tartály megfelelő jelzésénél kell lennie. Ha ez alacsonyabb értéket mutat, akkor előfordulhat, hogy tömítetlen a rendszer. Ha feltöltjük, de továbbra is csökken a szintje, akkor azonnal keressünk fel egy szervizt! Ezért legyünk előrelátók és monitorozzuk a hűtőfolyadék szintjét már a tervezett indulás előtt egy-két héttel!

A hűtőfolyadék idővel el is használódik. Ha a szintje a kiegyenlítő tartályban a minimum és maximum érték között van, az még nem jelent 100%-os bizonyosságot a megfelelő működésről. A túlhasznált folyadékot ki kell cserélni. Ezt úgy ismerjük fel, hogy ha állaga természetellenesen zavaros. Ne vegyük félvállról, hiszen komoly gondokat okozhat. A túlmelegedésen túl tönkreteheti a vízpumpát is, amit valljuk be, biztosan nem a kikapcsolódás alatt akarunk megjavíttatni, hiszen a szerviz keresése és egyéb bosszúságok mellett jelentős vontatási költségekkel is számolnunk kellene.

Általában a régebbi típusú folyadékokat, amelyek nagy arányban tartalmaznak szervetlen anyagokat, átlagos autóhasználat mellett 2-3 évente érdemes teljesen lecserélni. A másik, talán biztosabb és egyszerűbb viszonyítási módszer, ha 70-80 ezer megtett kilométer után hajtjuk végre. Az újabb fajta, nagyrészt szerves bázisú hűtőfolyadékok élettartama 5 év, 170-180 ezer megtett kilométer után cseréljük.

Szalai Károly

Autómentés Autómentő Szolnok Autószállítás Olcsón

  • Telephely: Autómentés Szolnok Autómentő
  • Indulópont: 5000 Szolnok, Mindszenty J. B. Utca 8.
  • Telefon: +36309679423
  • E-mail cím: szalaiautomentes@gmail.com

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

  • 1 HUF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Lerobbant az autó? Nem kell pánikolni! Non Stop Autómentés és Autószállítás Jász Nagykun Szolnok megye területén Nagykáta Abony vonalon. Szükség esetén forduljon hozzánk bizalommal! Az ország egész területen szakszerű autómentés autószállítás . Autómentő Szolnoki telephelyről. Fél órán belül indulunk. Autómentés Autószállítás precízen. Autómentés nehéz körülmények között! Hívjon minket ha baj van!

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

ML Mercedes

Autósegély Jász Nagykun Szolnok Megyében + 5fővel! Kiszállás akár 30 percen belül!

ML Merci trélerrel

Non-stop szakszerű furgonmentés akár külföldről is!

Tréler akár 3 tonna teherbírással

Műszaki mentés Cegléd Nagykáta Abony Szolnok háromszögben. Probléma esetén hívjon minket bátran!

3 tengelyes Tepsi

Gyors segítség Jász Nagykun Szolnok megye területén kívűl is! Fél órán belül startolunk!

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció