Használati utasítás az Autómentő Keresőhöz

 

Lerobbant az autó? Megtaláltad amit akartál? Ha nem akkor segítünk!Jelenleg, a

Mályi Autómentő Miskolc

oldalán vagy. Az autósegély, műszaki mentés szolgáltató főként miskolcon Borsod Abaúj Zemplén megyében és környékén teljesít szolgálatot. Ha megfelel a keresésednek, akkor tudtok a továbbiakban egyeztetni. Ha nem elérhető, vagy mást keresel akkor kattints a

„Helymeghatározás GPS koordináták alapján”

 

gombra, majd add meg a helyzetedet! Ha bármi hibával, vagy problémával találkozol, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!


Az alábbiakban egy rövid útmutatót adunk azoknak aki bajba kerültek autójukkal vagy éppen egy előre tervezett autószállítást akarnak megtervezni, de nem jártasak annyira a weboldalak használatában...Hívjon minket bizalommal ha kérdése van!

 

 

Autómentés Autómentő Miskolc Környékén egyszerűen: négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

  1. Görgess lefelé a Főoldalon. Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

  1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

  1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autómentő szolgáltatást szeretnél rendelni.


  2. „Partnereink” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között.

Mályi Autómentő

Non-Stop Autómentő Autómentés Miskolc

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

  • 100 HUF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Lerobbant az autó? Hívjon minket bizalommal! Szolgáltatások: Műszaki mentés Autómentés Miskolc Borsod Abaúj Zemplén megyében és körzetében éjjel nappal. Autómentő Miskolc Olcsó Árak: Cégünk Vállalja Új és Használt Autók, Gépek, Berendezések, Lakóautók, Tartályok, Targoncák és további 12m hosszú 2,5m széles 360cm magasságig 8,5t teherbe beleférő dolgok szállítását Cmr biztosítással. Autósegély Miskolc 24H. Akár Bérautót is tudunk biztosítani. Nos stop autómentés szolgáltatások Miskolcon és belföldön!

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció