Használati utasítás az Autómentő Keresőhöz

 

Megtaláltad amit akartál? Ha nem akkor segítünk!Jelenleg,

Papp János - Autómentés Nyíregyháza

 

szolgáltató oldalán vagy. Ha a Szabolcs Szatmár Bereg megye körzetében szolgálatot teljesító autósegély illetve kamionmentő vállalkozó megfelel a keresésednek, akkor tudtok a továbbiakban egyeztetni. Ha nem elérhető, vagy mást keresel akkor kattints a

„Helymeghatározás GPS koordináták alapján”

gombra, majd add meg a helyzetedet! 

További non-stop Autómentés szolgáltatók Nyíregyháza Szabolcs Szatmár Bereg Megye környékén, kattints ide!

 

Miért jó az Autómentő Keresőt használni?

Az Autómentő Kereső tehát mindkét oldal számára számos előnnyel jár, így megéri élni vele. Ha eddig még nem használtad, akkor érdemes adni neki egy esélyt, ha bajban vagy, biztosan nem fogsz csalódni.

Ha az autó lerobban vagy baleset történik, akkor a többség általában úgy bepánikol, hogy azt se tudja kit hívjon, mit csináljon. Ha sikerül megőriznie hidegvérét vagy lecsillapodni, akkor hamar rájön az illető, hogy autómentőre lesz szüksége. Az ember ekkor böngészni kezdi az autómentőket és találomra hív egyet. Gyakran a hívás során derül ki, hogy az autómentő azon a területen nem vállal mentést. Így a keresés folytatódik tovább. A tapasztalt autósok tudják, hogy a legegyszerűbb, ha a Keresőnket választják baj esetén. A pórul járt sofőr ingyen jut információhoz, hogy hol található a hozzá legközelebb eső autómentő, így közvetlenül velük tudja felvenni a kapcsolatot. Mivel a legközelebbi autómentő siet a bajba jutott autós segítségére, ezért ez egy meglehetősen költséghatékony rendszer. Az rendszerünk a biztosíték arra, hogy az árak ne szálljanak el, mivel a lehetőség adott, hogy az autós több szolgáltatótól is ajánlatot kérjen. A kereső alapvetően ingyenes. A sofőr megtekintheti az autómentők telephelyeit, valamint távolsági sorrendben listázza őket.

 

Papp János EV.

Autómentés Autómentő Nyíregyháza Autószállítás

  • Telephely: Autómentő Nyíregyháza
  • Indulópont: 4555 Levelek, Mikszáth Kálmán 4.
  • Telefon: +36306490954
  • E-mail cím: papp-jani@hotmail.com

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

  • 1 HUF / km
  • 1 EUR / km
  • 1 USD / km
  • 1 CHF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Autószállítás Nyíregyháza Szabolcs Szatmár Bereg Megye körzetében, gépek szállítása 40 t-ig belföldön és külföldön. Non-stop hívhat ha autómentés vagy autószállítás kell. Pl.: mezőgazdasági, építőipari gépek stb. Hívjon ha bajba kerül!

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció