AK Autósegély váci telephellyel - kedvező árak közúton

További Autómentés Autószállítás Bikázás, Műszaki Mentés, Nehézgép Szállítás Mentés, Daruzás szolgáltatók Vác Budapest, Pest megye, Sződ Sződliget, Nagymaros, Rétság Dunakanyar, Acsa, környékén
: négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

  1. Görgess lefelé a Főoldalon, vagy kattints ide! Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

  1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

  1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autómentő szolgáltatást szeretnél rendelni.


  2. Az „Partnereink” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között .Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket.

 

Jó tanács: Vadveszély esetén

Fokozott veszély az utakon

 

A korai sötétedés nem csak az ember biológiai óráját zavarja meg, de az állatokra is hatással van. Az őszi-téli időszakban megszaporodnak a vadgázolásos balesetek, amelyek leginkább a rossz látási- és útviszonyokból, valamint a rutinszerű vezetés gyakorlatából adódnak. A megváltozott vezetési körülmények minden esetben fokozott óvatosságra intik a sofőröket, de csúszós utakon, esős, ködös időben még körültekintőbbnek kell lennünk.

A vadveszély egész évben fenn áll, azonban a vadak tömeges mozgásának is vannak fokozott időszakai. Alapvető szabály, hogy az őzet ábrázoló „Veszélyt jelző táblák” hatálya alatt a környéken élő vadak megjelenésével fokozottan kell számolnunk. Az állatok különösen az esti és a hajnali szürkületi órákban bukkanhatnak fel az utak mellett. A szarvasok és az őzek általában nem egyedül, sokkal inkább csoportosan vonulnak, ezért tartsuk szem előtt, hogy ahol egy állat felbukkant, ott valószínű több megjelenésével is számolnunk kell.

Szerencsére ritkán fordul elő, de egy vadgázolás komoly balesettel is végződhet, amely akár emberáldozatokat is követelhet. Szerencsésebb esetben csak a gépjárművünkön esik pár anyagi vonzatú sérülés (pl.: szélvédő- és egyéb üvegkár, horpadások). Nem elhanyagolandó szempont azonban az elütött vad állapota sem. Fontos, hogy minden vadgázolásos balesetnél értesítsük a rendőrséget. A helyszínelésnél pontos jegyzőkönyvi dokumentáció készül a baleset részleteiről, továbbá a rendőrök értesítik az illetékes vadásztársaságot is, ennek tükrében dől el, hogy a későbbiekben jogosultak vagyunk-e anyagi káraink megtérítésére. Fontos, hogy a sérült, vagy elpusztult állatot semmilyen esetben se szállítsuk el, hiszen az lopásnak minősül, mivel minden vadállat a vadásztársaság tulajdona.

Legyen szó akár apróvadról, akár szarvasról, vagy vaddisznóról soha ne rántsuk el hirtelen a kormányt, hiszen nagyobb kárt is okozhatunk, ha átsodródunk a szemközti sávba, vagy az árokba húzzuk a gépjárművet. Autóvezetőként elsősorban körültekintő magatartással és a megengedett sebesség betartásával védekezhetünk a vadbelesetekkel szemben. Lakóterületen kívül, vadveszélyt jelző utakon se száguldozzunk, hiszen nagy sebesség mellett kevesebb esélyünk van a higgadtabb reakcióra.

Az Autómentő Kereső megoldja az összes gondját önnek! Hívjon minket ha kérdése van, állunk rendelkezésére non-stop.

Ak autósegély

Autómentés Autómentő Vác Autószállítás

  • Telephely: Autómentő Vác
  • Indulópont: 2600 Vác, Gödöllői 1.
  • Telefon: +36709458383
  • E-mail cím: automentokereso50@gmail.co

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

  • 1 HUF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Lerobbant az autó? Nem kell pánikolni. Cégünk közűti autószállítás valamint autómentés területén dolgozik váci telephellyel. Vállaljuk: Non-stop Autómentés Vác, bikázás, daruzás, műszaki mentés, nehézgép szállítás és mentés akár külföldön is. Karambolos gépjárművek mentése szállítása Autómentés Budapest, Pest megye, Sződ Sződliget, Nagymaros, Rétság Dunakanyar, Acsa, környékén is, Autómentés Külföldön. Karambolos autó szállítása. Előre tervezett Autószállítás, Kedvező árak. Hívjon minket bármikor, állunk rendelkezésére egész évben Vácon, megoldjuk a gondját önnek.

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció