Használati utasítás az Autómentő Keresőhöz

 

Lerobbant az autó? Csak semmi pánik segítünk! Autómentés autószállítás non-stop!Jelenleg, a

Bobek Gábor Autómentés Autómentő 

szolgáltató oldalán vagy. Balesetet szenvedett vagy műszaki hibás autók szállítása azonnali indulással. Autómentés Pest megye területén, rugalmas árak.  Ha a budapesti szolgáltató megfelel a keresésednek, akkor tudtok a továbbiakban egyeztetni. Ha nem elérhető, vagy mást keresel akkor kattints a

„POZÍCIÓ MEGADÁSA”

gombra, majd add meg a helyzetedet! Ha bármi hibával, vagy problémával találkozol, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!


Az alábbiakban egy rövid útmutatót adunk azoknak aki bajba kerültek autójukkal vagy éppen egy előre tervezett autószállítást akarnak megtervezni, de nem jártasak annyira a weboldalak használatában...

 

 

További Non-Stop Autómentő Pomáz Autómentés Budapest Pest megye szolgáltatók: négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

 1. Görgess lefelé a Főoldalon, vagy kattints ide! Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

 1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

 1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autómentő szolgáltatást szeretnél rendelni.


 2. Az „Partnereink” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között .Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket.Miért jó az Autómentő Keresőt használni?

Lerobbant autó, kisteherautó? Karambolos autók? Az Autómentő Kereső mindkét oldal számára számos előnnyel jár, így megéri élni vele. Ha eddig még nem használtad, akkor érdemes adni neki egy esélyt, ha bajban vagy, biztosan nem fogsz csalódni. Azonnali szállítás kedvező áron!

Ha az autó lerobban vagy baleset történik, akkor a többség általában úgy bepánikol, hogy azt se tudja kit hívjon, mit csináljon. Ha sikerül megőriznie hidegvérét vagy lecsillapodni, akkor hamar rájön az illető, hogy autómentőre lesz szüksége. Az ember ekkor böngészni kezdi az autómentőket és találomra hív egyet. Gyakran a hívás során derül ki, hogy az autómentő azon a területen nem vállal mentést. Így a keresés folytatódik tovább. A tapasztalt autósok tudják, hogy a legegyszerűbb, ha az Autómentő Keresőt választják baj esetén. A pórul járt sofőr ingyen jut információhoz, hogy hol található a hozzá legközelebb eső autómentő, így közvetlenül velük tudja felvenni a kapcsolatot. Mivel a legközelebbi autómentő siet a bajba jutott autós segítségére, ezért ez egy meglehetősen költséghatékony rendszer. Az autómentő rendszer a biztosíték arra, hogy az árak ne szálljanak el, mivel a lehetőség adott, hogy az autós több szolgáltatótól is ajánlatot kérjen. A kereső alapvetően ingyenes. A sofőr megtekintheti az autómentők telephelyeit, valamint távolsági sorrendben listázza őket. Megbízható cégek azonnali indulással!

Bobek Gábor Autósegély

Autómentő Pomáz Autómentés Pilisvörösvár Mélygarázsból Mentés

 • Telephely: Bobek Gábor Autómentő
 • Indulópont: 1039 Budapest, Árpád 39.
 • Telefon: +36309321123
 • E-mail cím: bobek.gabor@freemail.hu

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

 • 1 HUF / km
 • 1 EUR / km
 • 1 USD / km
 • 1 CHF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Lerobbant az autó, furgon vagy kisteherautó? Csak semmi pánik! Azonnali indulás, gyors szállítás! Autómentés autómentő Pest megye körzetében. Megbízható cégünk filozófiája, hogy az autómentés és autószállítás, minőségi eszközökkel, jól képzett személyzettel, elfogadható áron történik. Mélygarázsból mentés speciális technikával tehergépkocsik, hajók, motorok, munkagépek szállítása 4,5 tonnáig, bikázás, Európára kiterjedő rakománybiztosítás. Karambolos autók mentése szállítás! Non-stop autómentés Pilisvörösvár autószállítás Pest megye területén kívül országosan is!

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Mercedes

Tehergépkocsik, hajók, munkagépek biztonságos szállítása 4,5 tonnáig

Mercedes

Autó és motorszállítás rakománybiztosítással Európába egész területén

Mercedes

Feltört, bezárt, sérült és megszorult futóművű autók speciális szállítása

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció