További autómentés Göd Budapest Dunakeszi autómentő szolgáltatók, add meg a pozíciód!

Tipp: Ne pánikolj!

Így kezeld praktikusan a motorhibát!

A motorhibát jelző sárga fény felvillanását legtöbbször általános pánik követi. A kezdeti hiperventilláció után azonban a legjobb, ha az alábbi tanácsokat követve megpróbáljuk saját magunk felmérni a problémát. Kövesd tanácsainkat és készülj fel minden helyzetre!

Jó, ha tudjuk, a motorkontroll lámpa felvillanása nem minden esetben von magával komoly problémát. Ugyan a legtöbb autós rémálma a „Check Engine” jelzés, ennek ellenére nem sokan tudják, hogyan kell pontosan diagnosztizálni a gépkocsi figyelmeztető üzeneteit. A motorkontroll fénye több különböző okból is felvillanhat, vannak azonban tipikus tényezők, amelyek meghibásodását, elhasználódását jelzi ez a lámpa. A magas javítási költségek és az ismeretlentől való félelem miatt a legtöbben – akárcsak fogorvost – félünk autószerelőt hívni, ezért sok esetben nem törődünk a jelzésekkel, a megszokott módon használjuk gépjárművünket. Nézzük meg, mely pontok meghibásodását jelezheti a „Check Engine” felvillanása és mit tehetünk ilyen ügyben.

A leggyakoribb eset, ha az oxigénérzékelő lambda-szonda elhasználódását jelzi a fény. Ennek oka az idővel van összefüggésben, hiszen az idő múlásával az érzékelőt egyre jobban befedi az olaj, ami egyrészt csökkenti azon képességét, hogy szabályozza az üzemanyag/levegő mennyiségi arányát, másrészt a katalizátor hatékony működéséhez szükséges elektromos jelet sem megfelelően szolgáltatja. Emisszió növekedést okozhat még egy rosszul bezárt, vagy megrepedt tanksapka is, ennek jelzéseként szintén a motorkontroll lámpa villan fel először, ezért praktikus, ha időközönként ellenőrizzük a sapka állapotát.

Érdemes figyelemmel kísérnünk gépkocsink jelzéseit, főleg ha egy modern típusról beszélünk. A „Check Engine” felvillanását nem illik félvállról venni, hiszen nem csupán a fent említett hibákat, egy-egy szenzor rendellenességét, de akár katalizátor meghibásodást, tönkrement vezérlést, vagy szakadt motorszíjat is jelezhet.

A legjobb tanácsunk, hogy mindig forduljunk autószerelőhöz, vagy ha éppen úton vagyunk és rendellenességet tapasztalunk, sőt a jelzőfény mellett teljesítmény csökkenést is érzékelünk, hívjunk autómentőt.

Bárhol ér is utol a baj, Autómentő keresőnkkel a segítség akár 30 perc alatt kiérkezhet és megkezdődhet az autó szállítása! Cégünk megoldja az összes problémát önnek legyen bármely megye területén! Gyors segítség, kedvező árak!

Gödi Autómentő És Műszaki Szolgáltató

Autómentés Göd Autósegély 24H

  • Telephely: Gödi Segély
  • Indulópont: 2132 Göd, Eszter 1.
  • Telefon: +36309508381
  • E-mail cím: godisegely@gmail.com

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

  • 1 HUF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Lerobbant az autója? Nem kell pánikba esni, segítünk, hogy önnek ne fájjon a feje! Cégünk vállalja: non-stop Darus Autómentés Mélygarázsból Mentés Autómentés Autószállítás. Sérült autók szállítása Dunakeszi Budapest vonalon is és Pest megye teljes területén. Kedvező árak, velünk jól jár! Hívjon minket bármikor! 0-24 autómentés Pest megye körzetében!

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció