Használati utasítás a non-stop Autómentő Keresőhöz - Kedvező autómentés árak

 

Lerobbant a jármű? Megtaláltad amit akartál? Ha nem akkor segítünk! Kiérkezés 20-30 perc!

 

Jelenleg, az

AK Autósegély

oldalán jársz. Fő tevékenysége: autópálya autómentés, sérült jármű műszaki mentés, szállítás Budapest - Gyöngyös - Pásztó illetve Heves megye terletén. Ha a gyöngyösi autósegély szolgáltató megfelel a keresésednek, akkor tudtok a továbbiakban egyeztetni. Ha nem elérhető, illetve ha mást keresel akkor kattints a

„Helymeghatározás GPS koordináták alapján”

gombra, majd add meg a helyzetedet! Ha bármi hibával találkozol, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Autómentés Gyöngyös non-stop Autómentő Autószállítás egyszerűen : négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

  1. Görgess lefelé a Főoldalon. Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

  1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

  1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autómentő szolgáltatást szeretnél rendelni.


  2. „Partnereink” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között.Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket. Hívjon autómentőt a rendszer segítségével, vagy keressen minket telefonon!Tipp: Megbíztató források a biztonságos mentésért

Milyen autómentőt hívjak, ha baj van?

 

Hazánkban sajnálatos módon egyre inkább elterjednek olyan autósegély szolgáltatók, melyek nem rendelkeznek a megfelelő engedélyekkel. Ezért a biztonságos mentésre szeretnénk felhívni az autósok figyelmét.

A szakmában a szabályok szerint dolgozó vállalkozásoknak számos előírást be kell tartania, például járműparkját és eszközeit köteles rendszeresen átvizsgálni és karban tartani, ezen kívül számos vizsgán is meg kell felelniük a szállító autóknak. A telephely fenntartása és az útdíjak is jelentős költségtöbbletet jelentenek. Ezeket kikerülve a magyar utakon sajnos egyre több autótulajdonos próbál autómentőként érvényesülni. Általában személyautóval vagy esetleg kisteherautóval érkeznek a mentés helyszínére, sok esetben nem ismerik a szakszerű szállítás technikáját. Magyarországon éppen ezért egyre gyakrabban hallani tréleres balesetekről, szállítás közben sokszor fel is borulnak a hibásan összetákolt szerkezetek miatt.

A jogszabály szerint műszaki hibás vagy sérült autó mentésénél nem kötelező a hivatalos engedély, így a feketén dolgozó szervezetek ellen jogi úton nem lehet szinte semmit tenni. Bajbajutott sofőrként ne essünk pánikba, hanem gondoljuk át lehetőségeinket. A hiteles vállalkozók rendelkeznek a közlekedési hatóság által kibocsátott engedéllyel, a sofőr pedig mindig magánál tartja tehergépjárműre szóló jogosítványát és pályaalkalmassági minősítését. Autómentőt B kategóriás jogosítvánnyal is lehet vezetni, ha az össztömeg nem haladja meg a 3,5 tonnát. Ha a mentés során a súlykorlát fölé lépünk és trélert is szeretnénk csatlakoztatni, E kategóriás jogosítvány szükséges. Fuvarlevél kitöltése is kötelező, amelyen szerepelnie kell az árutovábbítás jellegét, a jármű rendszámát és a sofőr nevét. Ne essünk abba a hibába, hogy a szakszerűtlen szállítócégre bízzuk sérült autónkat, hiszen így a lerobbanásnál nagyobb baj is érhet minket. A www.automentokereso.hu partnerei természetesen maximálisan megbízhatóak, és mindenkit arra buzdítunk, hogy csak ilyen vállalkozásokkal szállíttassa kocsiját! További kérdések esetén hívjon minket bátran!

Ak autósegély

Autómentés Autómentő Autószállítás Gyöngyös

  • Telephely: Gyöngyösi Autómentés
  • Indulópont: 3200 Gyöngyös, Alkotmány 19
  • Telefon: +36709458383
  • E-mail cím: automentokereso16@gmail.co

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

  • 1 HUF / km
  • 0 EUR / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Lerobbant az autója? Gyors segítségre van szüksége? Szolgáltatások: Non-stop műszaki mentés Budapest - Gyöngyös - Pásztó - Heves megye területén. További szolgáltatások: autótípus független 7 Beállásos autószervizünk szakértő kollégákkal rugalmas munkaidővel áll az ön rendelkezésére. Autópálya autómentés és hozzá kapcsolódó segítségnyújtás akár hétvégén is. Kiérkezés 20-30 perc. Kisebb problémák helyszíni javítása vagy komolyabb gondok esetén a szervizbe való autószállítás is megoldható! Ha autómentés gondja van, hívjon minket és bízza, ránk! Kedvező autómentés árak!

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció