További Autómentés Segélyszolgálat Néhézgép Szállítás Mentés Győr környékén, kattints ide és add meg a pozíciód!

 

Tipp: Páramentes ablakokkal a jobb látási viszonyokért

Egyszerű trükk a háztartásból                                   


Vannak, akik a páramentesítő készüléket javasolják, de olvashatunk alkoholos ablaktisztító folyadékról, sőt, volt, aki burgonyával próbálkozott. Az ablaktisztító és a krumpli felesleges próbálkozás, mivel egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A bolti páramentesítő készülék azonban egy éjszaka alatt mintegy fél liter vizet gyűjtött magába, tehát jól teljesített, ugyanakkor számos veszélyt hordoz az alkalmazása (pl.: kiborul a vízgyűjtő tartály, korróziót okoz gépkocsinkon) Egy érdekes teszt kapcsán azonban kiderítették, hogy a borotvahabbal kezelt ablaküveg hasonlóképp, sőt talán még jobban ellenáll a párának, mint a speciális párátlanító szerrel áttörölt felület. A magyarázat egyszerű: a borotvahab olyan anyagot tartalmaz, amely egy ún. folyadéktaszító réteget képez az üveg felületén. Ha ezt a trükköt szeretnénk bevetni, nincs más dolgunk, mint hogy hagyományos férfi borotvahabbal áttöröljük az ablaküvegeket, majd papírtörlővel csíkmentesre varázsoljuk. Ez a megoldás ugyan sokakat megmosolyogtat, de valóban működik!

Miért jó az Autómentő Keresőt használni? 

Mindkét oldal számára számos előnnyel jár, így megéri élni vele. Ha eddig még nem használtad, akkor érdemes adni neki egy esélyt, ha bajban vagy, biztosan nem fogsz csalódni.

Ha az autó lerobban vagy baleset történik, akkor a többség általában úgy bepánikol, hogy azt se tudja kit hívjon, mit csináljon. Ha sikerül megőriznie hidegvérét vagy lecsillapodni, akkor hamar rájön az illető, hogy az autószállító segélyszolgálat fogja csak megoldani a problémáját. Az ember ekkor böngészni kezdi az autómentőket és találomra hív egyet. Gyakran a hívás során derül ki, hogy a szolgáltató azon a területen nem vállal mentést. Így a keresés folytatódik tovább. A tapasztalt autósok tudják, hogy a legegyszerűbb, ha a Kereső rendszerünket választják baj esetén. Csak 3 kattintás és indulhat a gépjármű szállítás vagy mentés..Autószállítás Autómentés Győr

Autómentő Autómentés Autószállítás Győr

  • Telephely: Győr
  • Indulópont: 9171 Győrújfalu, Radnóti Miklós 9
  • Telefon: +36704080970
  • E-mail cím: szpatrik48@gmail.com

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

  • 100 HUF / km
  • 0.4 EUR / km
  • 0.4 USD / km
  • 0.4 CHF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Balesetet szenvedett az autó? Szolgáltatások: 024 Autómentő Darus Autómentés non-stop! Futómű sérült gépjármű szállítás, árokból mentés, üzemanyag pótlás, leeresztés, munkagépek szállítása. Cégünk Győri telephellyel is rendelkezik, ahol van lehetőség a gépjárművek tárolására. Kisbusz, személyautó műszaki mentés. Kamionok szállítása, mentése tárolása. Éjjel nappal hívható, elérhető cég vagyunk. Darus Autómentésben is profi! Non stop kisteherautó szállítás Győr környékén! 24 órás kapcsolat minden nap! 20 percen belül indulunk! Állunk rendelkezésére, hívjon minket!

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Mercedes Benz ML

Mercedes Benz Ml 270 w 163 évjárat: 2000 + autószállító utánfutó Boro gyártmányú billenőplatós 3,5 tonnás elektromos csörlővel

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció