További Autómentés Autómentő szolgáltatók Oroszlány környékén kattints ide, és add meg a pozíciód!

Non-stop Autómentés Magyarország területén - Autómentő szolgáltatóink több mint 10 éves tapasztalattal vállalják:További szolgáltatások:


Kérjen Ajánlatot!

Autómentés autómentő igény felmerülése esetén, hívjon minket vagy szolgáltatóinkat és megoldjuk műszaki hibás autója elszállítását kedvező áron országosan és külföldön egyaránt.Hívja legközelebbi szolgáltatóinkat, hívjon autómentőt az Autómentő Keresővel!
Miért jó az Autómentő Keresőt használni?

Ha az autó lerobban vagy baleset történik, akkor a többség általában úgy bepánikol, hogy azt se tudja kit hívjon, mit csináljon. Ha sikerül megőriznie hidegvérét vagy lecsillapodni, akkor hamar rájön az illető, hogy autómentőre lesz szüksége. Az ember ekkor böngészni kezdi az autómentőket és találomra hív egyet. Gyakran a hívás során derül ki, hogy az autómentő azon a területen nem vállal mentést. Így a keresés folytatódik tovább. A tapasztalt autósok tudják, hogy a legegyszerűbb, ha az Autómentő Keresőt választják baj esetén. A pórul járt sofőr ingyen jut információhoz, hol található a hozzá legközelebb eső segélyszolgálat, így közvetlenül az autómentővel tudja felvenni a kapcsolatot így gyorsan indulhat a gépkocsi mentése. Mivel a legközelebbi autómentő siet a bajba jutott autós segítségére, ezért ez egy meglehetősen költséghatékony rendszer. Az autómentő rendszer a biztosíték arra, hogy az árak ne szálljanak el, mivel a lehetőség adott, hogy az autós több szolgáltatótól is ajánlatot kérjen. A kereső alapvetően ingyenes. A sofőr megtekintheti az autómentők telephelyeit, valamint távolsági sorrendben listázza őket. Hívja az Okos Keresőt, ha nem boldogul és segítünk!

AK Autósegély

Autómentés Oroszlány Autómentő Tatabánya Szerviz

  • Telephely: Oroszlányi Autómentés
  • Indulópont: 2800 Tatabánya, Rákóczi Ferenc 94.
  • Telefon: +36709458383
  • E-mail cím: automentokereso54@gmail.co

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

  • 1 HUF / km
  • 0.1 EUR / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Lerobbant az autója? Hívjon minket bizalommal. Minden autószállítás megoldható. Szolgáltatások: Autómentés, gépszállítás kedvező árakon Komárom Esztergom Megye körzetébe. Karambolos, sérült autó, gépjármű, furgon szállítása, műszaki mentése éjjel nappal. Autópálya mentés, külföldi autómentés, autóbehozatal. 20 percen belül indulunk a helyszínre, az Ön segítségére! Ha bajba kerülne ne tétovázzon keressen minket!

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció