AUTÓMENTÉS AUTÓSZÁLLÍTÁS SZÉKESFEHÉRVÁR

Lerobbant az autója? Nem kell pánikolni! Szolgáltatóink állnak rendelkezésére!
Szolgáltatásaink:Nem elérhető az autószállító? Mást keres? Adja meg a pozícióját és keressen helyzetének megfelelően újat!

 

„Helymeghatározás GPS koordináták alapján”

 

További non-stop Autómentés Autószállítás szolgáltatók Székesfehérvár Szabadbattyán Tác Fejér és Pest megye környékén az év minden napján: négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

  1. Görgess lefelé a Főoldalon. Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

  1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

  1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autómentő szolgáltatást szeretnél rendelni.


  2. „Partnereink” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között.Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket. Bármi kérdés esetén, hívj minket vagy szolgáltatóinkat!


Autómentés Székesfehérvár Tippje: Állj meg egy pillanatra - a fékrendszer állapota

 

Autónk és saját biztonságunk érdekében

 

Az autó nem csak hasznos társunk a mindennapi közlekedésben, de élvezeti cikk is, hiszen ki ne élvezné a felszabadító érzést, amikor rátapos a gázpedálra? Tudatos sofőrként azonban szem előtt kell tartanunk pár fontos szabályt, amelyhez hozzá tartozik a fékek megfelelő állapota és azok rendszeres ellenőrzése is.

A fékalkatrészek az autó egyik legtöbbet használt elemei, hiszen segítségükkel lassíthatjuk és állítjuk meg a mozgásban lévő járművet. A fokozott használatból adódóan azonban érdemes kiemelt figyelmet fordítani a fékek állapotának ellenőrzésére, meghibásodás esetén pedig mielőbbi sort kell kerítenünk a javításukra. A féktárcsákat- és fékbetéteket gépjárműre szabottan, előre megadott kilométer után érdemes lecserélni. Jó tudni, hogy a fékbetétek élettartama rövidebb, hozzávetőlegesen a féktárcsák élethosszának a fele.

  1. Amikor „sírnak” a fékek

Talán az egyik leggyakoribb általános fékprobléma a fékezéskor fellépő, fémesen „visító”, éles hang. Ez általában abban az esetben jön létre, amikor fémes felületek érintkeznek, tehát a fék kikopott. Előfordulhat az is, hogy por és szennyeződés került a fékdobba és ez okozza a jellegzetes hangot....Ha Székesfehérváron vagy Fejér megye környékén kerülsz bajba, ne pánikolj hívj minket és segítünk! Ha bármi hibával, problémával találkozol, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Sos Mobilitás Kft.

Autómentő Autómentés Székesfehérvár Autószállítás

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

  • 1 HUF / km
  • 0 EUR / km
  • 0 USD / km
  • 0 CHF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Legyen Ön bárhol is Pest Fejér megye, Szabadbattyán és akár Európa területén ránk biztosan számíthat. Olyan hiba merült fel autójában, amihez a helyszíni szerelés nem elegendő és vontatásra, szállításra szorul? Az Autómentés illetve a gépjármű szállítása szakértő munkatársakkal történik. Darus Autómentés tekintetében válassza vállalkozásunkat bátran, hiszen több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Helyszíni szerelés, gyorsszerviz. Karambolos autók szállítása. Minden gondját megoldjuk!

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Mercedes GL 7személyes - Székesfehérvár körzetében

Algema billenőplatos pótkocsival. A megültetett autókat is gond nélkül feltesszük rá!

Mercedes GL 7személyes Autómentő Székesfehérvár - Gépszállítás

Gépszállítás és teherszállításra is kitűnő! Autómentés csak okosan!

Mercedes Sprinter - Autómentés Székesfehérvár

Tijhof aluminium felépitményes légrugós, hogy az alacsony autókat is gond nélkül feltudjuk húzni.

Mercedes Sprinter Nusser - Autómentés Pest megye vonzáskörzetében

Futómű sérült autók szállítására is kitűnően alkalmazható!

Mercedes Sprinter Nusser - Országosan és Székesfehérváron

Emelővillás autómentő. Személyautó, Furgon, Motormentésre. 6 személyes így az utasokat is biztonságban, kényelmesen tudjuk szállitani.

Mercedes

Darus Autómentés sem akadály!

Mercedes Furgonmentés

0-24 Készültség!

RENAULT MAGNUM

Furgonmentés Felsőfokon!

RENAULT MAGNUM

Kamionmentés Felsőfokon!

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció