AUTÓMENTÉS AUTÓSZÁLLÍTÁS SZÉKESFEHÉRVÁR

Lerobbant az autója? Nem kell pánikolni! Szolgáltatóink állnak rendelkezésére!


Szolgáltatásaink:

 

Nem elérhető az autószállító? Mást keres? Adja meg a pozícióját és keressen helyzetének megfelelően újat!

 

„Helymeghatározás GPS koordináták alapján”

 

További non-stop Autómentés Autószállítás szolgáltatók Székesfehérvár Szabadbattyán Tác Fejér és Pest megye környékén az év minden napján: négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

 1. Görgess lefelé a Főoldalon. Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

 1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

 1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autómentő szolgáltatást szeretnél rendelni.


 2. „Partnereink” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között.Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket. Bármi kérdés esetén, hívj minket vagy szolgáltatóinkat!Tipp: Állj meg egy pillanatra - a fékrendszer állapota

 

Autónk és saját biztonságunk érdekében

 

Az autó nem csak hasznos társunk a mindennapi közlekedésben, de élvezeti cikk is, hiszen ki ne élvezné a felszabadító érzést, amikor rátapos a gázpedálra? Tudatos sofőrként azonban szem előtt kell tartanunk pár fontos szabályt, amelyhez hozzá tartozik a fékek megfelelő állapota és azok rendszeres ellenőrzése is.

A fékalkatrészek az autó egyik legtöbbet használt elemei, hiszen segítségükkel lassíthatjuk és állítjuk meg a mozgásban lévő járművet. A fokozott használatból adódóan azonban érdemes kiemelt figyelmet fordítani a fékek állapotának ellenőrzésére, meghibásodás esetén pedig mielőbbi sort kell kerítenünk a javításukra. A féktárcsákat- és fékbetéteket gépjárműre szabottan, előre megadott kilométer után érdemes lecserélni. Jó tudni, hogy a fékbetétek élettartama rövidebb, hozzávetőlegesen a féktárcsák élethosszának a fele.

Most nézzük meg, honnan ismerhető fel a fékkör meghibásodása és mik lehetnek a leggyakoribb okok!

 1. Amikor „sírnak” a fékek

Talán az egyik leggyakoribb általános fékprobléma a fékezéskor fellépő, fémesen „visító”, éles hang. Ez általában abban az esetben jön létre, amikor fémes felületek érintkeznek, tehát a fék kikopott. Előfordulhat az is, hogy por és szennyeződés került a fékdobba és ez okozza a jellegzetes hangot.

 1. A fékpedál lenyomásának nehezítettsége

Ha fékerőátvitel csökkenését tapasztaljuk, érdemes lecserélni, vagy utántölteni a fékolajat, mivel ez az, ami a pedál lenyomása után továbbítja az erőt. Ezért fontos a kétévenkénti fékolajcsere! A fékezés nehezítettségét tapasztalhatjuk abban az esetben is, ha a rendszer levegős, mivel a levegőbuborékok szintén a fékerő csökkenését okozhatják. A fékhatás az egyik legfontosabb tényező autóvezetés közben, ezért fordítsunk rá kiemelt figyelmet, hiszen akár emberélet is múlhat rajta. Illetve probléma eseten az autónk szállítása sem lenne olcsó mulatság!

 1. Fékezéskor jobb/bal oldalra húz az autó

Ha ilyen típusú problémával állunk szemben, akkor valószínű, hogy az autónk egyik oldalán kell keresni a meghibásodás okát. Ez adódhat a bal vagy a jobb oldali kerék túlfékezéséből, vagyis, ha kevesebb fékerő hat valamelyik oldalra és emiatt történik az elhúzás.Ha Székesfehérváron vagy Fejér megye környékén kerülsz bajba, ne pánikolj hívj minket és segítünk! Ha bármi hibával, problémával találkozol, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Sos Mobilitás Kft.

Autómentő Autómentés Székesfehérvár Autószállítás

 • Telephely: Sos Mobilitás autómentés
 • Indulópont: 8151 Szabadbattyán, Vasvári Pál 52.
 • Telefon: +36703705382
 • E-mail cím: sosmobilitaskft@gmail.com

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

 • 1 HUF / km
 • 0 EUR / km
 • 0 USD / km
 • 0 CHF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Legyen Ön bárhol is Pest Fejér megye, Szabadbattyán és akár Európa területén ránk biztosan számíthat. Olyan hiba merült fel autójában, amihez a helyszíni szerelés nem elegendő és vontatásra, szállításra szorul? Az Autómentés illetve a gépjármű szállítása szakértő munkatársakkal történik. Darus Autómentés tekintetében válassza vállalkozásunkat bátran, hiszen több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Helyszíni szerelés, gyorsszerviz. Karambolos autók szállítása. Minden gondját megoldjuk! SOS Autómentés Székesfehérvár!

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Mercedes GL 7személyes - Székesfehérvár körzetében

Algema billenőplatos pótkocsival. A megültetett autókat is gond nélkül feltesszük rá!

Mercedes GL 7személyes Autómentő Székesfehérvár - Gépszállítás

Gépszállítás és teherszállításra is kitűnő! Autómentés csak okosan!

Mercedes Sprinter - Autómentés Székesfehérváron

Tijhof aluminium felépitményes légrugós, hogy az alacsony autókat is gond nélkül feltudjuk húzni.

Mercedes Sprinter Nusser - Autómentés Pest megye vonzáskörzetében

Futómű sérült autók szállítására is kitűnően alkalmazható!

Mercedes Sprinter Nusser - Országosan és Székesfehérváron

Emelővillás autómentő. Személyautó, Furgon, Motormentésre. 6 személyes így az utasokat is biztonságban, kényelmesen tudjuk szállitani.

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció