Használati utasítás az "Okos" Keresőhöz

 

Megtaláltad amit akartál? Ha nem akkor segítünk!

 

Jelenleg, az

Ak autósegély

szolgáltató oldalán vagy. Fő tevékenysége az autószállítás és műszaki mentés itthon és külföldön. Ha a nagykanizsai autósegély szolgáltató megfelel a keresésednek, akkor tudtok a továbbiakban egyeztetni. Ha nem elérhető, vagy mást keresel akkor kattints a

„POZÍCIÓ MEGADÁSA”

gombra, majd add meg a helyzetedet! Ha bármi hibával, vagy problémával találkozol, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!


Az alábbiakban egy rövid útmutatót adunk azoknak aki bajba kerültek autójukkal vagy éppen egy előre tervezett autószállítást akarnak megtervezni, de nem jártasak annyira a weboldalak használatában...

 

 

További non-stop Autómentés szolgáltatók Zalaegerszeg környékén: négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

 1. Görgess lefelé a Főoldalon, vagy kattints ide! Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

 1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

 1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autómentő szolgáltatást szeretnél rendelni. 


 2. Az „Partnereink” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között .Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket. A rendszer külföldön is jól működik! Hívjon minket vagy szolgáltatóinkat ha segítség kell!Tipp: Rejtett rizikófaktorok, amelyek veszélyeztetik a vezetést

A gyógyszerek, fáradság és a stressz okozta problémák

                                                                                          

Ha volán mögé ülünk, ugyanúgy szem előtt kell tartanunk saját magunk és utasaink testi épségét, mint a velünk együtt közlekedők biztonságát. A felelősségteljes közlekedés elengedhetetlen része a körültekintő vezetői magatartás. A módosult tudatállapot egyértelmű kizáró indok, azonban nem csak alkoholos befolyásoltság okozhat zavartságot, dekoncentráltságot. Nézzük meg, melyek azok a további tényezők, amelyek negatívan befolyásolhatják mentális egyensúlyunkat, s ezzel veszélyeztetik biztonságunkat. 

 1. Gyógyszerek

Bizonyos gyógyszerek hatással lehetnek éberségünkre, például befolyásolhatják a reakcióidőnket, amely az autóvezetés során is kulcsfontosságú tényező. Egyes fejfájás csillapítók például csökkentik a koncentráló-képességet, de álmosíthatnak az allergia elleni gyógyszerek is. Fokozott veszélyekkel járhat a speciális, pszichés állapotot befolyásoló gyógyszerek, antidepresszánsok, szorongásoldók szedése is. Fontos, hogy mindig tájékozódjunk az alkalmazott gyógyszerek mellékhatásairól, vezetésre gyakorolt hatásáról. Hogyha gyógyszer szedése mellett zavart, álmosságot, szédülést érzékelünk, igyekezzünk kerülni a vezetést!

 1. Fáradtság

Kimerült állapotban volán mögé ülni épp olyan veszélyes lehet, mint részegen. Ha fáradtan vezetünk, nem csak magunkat veszélyeztetjük, de a forgalom többi résztvevőjét is balesetveszélyes helyzetbe sodorhatjuk. A fáradtság egyik leggyakoribb vezetésre gyakorolt hatása az érzékszervi tompaság, ezzel párhuzamosan pedig a csökkenő figyelem. Ahogy mérséklődik a sofőr figyelme, úgy nő a figyelmetlenségből adódó közúti balesetek esélye. Éppen ezért kiemelten fontos, ha magunkon, vagy a velünk utazó sofőrön a fáradtság látható jeleit tapasztaljuk, érdemes pihenőt tartani, illetve azonnal félrehúzódni.

 1. Stressz

A stressz sajnos modern életünk része. Számos okból lehetünk feszültek, legyen szó munkahelyi vagy magánéleti problémákról, futó bosszúságokról, mind olyan tényezők, amelyek emelik stressz-szintünket. Fokozott terhelés és/vagy szorongás következtében a szervezetünkben állandósul a pszichológusok által „harcolj vagy menekülj” állapotnak nevezett mechanizmus. Ez az autóvezetéssel egyáltalán nem kompatibilis állapot azonban számos rizikófaktort hordoz magában. Stresszes állapotban figyelmetlenebbek, türelmetlenebbek vagyunk, s ezt az állapotot a közlekedés során tapasztalt ingerek csak fokozzák. Törekedjünk mentális egészségünk megóvására, vezessünk higgadtan, igyekezzünk, nyugodt környeztet teremteni autónkban is, például kellemes zenével!

Ha lerobbant az autó, hívjon autómentőt rendszerünk segítségével! Jelenleg több száz autómentős cég van a rendszerbe bekötve, így a kiérkezési idő akár 20-30 percen belül megtörténik és azonnal megkezdődhet a mentés!

Ak autósegély

Autómentő Zalaegerszeg Autómentés Autószállítás

 • Telephely: Zalaegerszegi Autósegély
 • Indulópont: 8900 Zalaegerszeg, Balatoni 1
 • Telefon: +36709458383
 • E-mail cím: automentokereso14@gmail.co

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

 • 1 HUF / km
 • 1 EUR / km
 • 1 USD / km
 • 1 CHF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Lerobbant az autó? Non-stop Autómentő Autószállítás Autómentés Zalaegerszegen és környékén, M7 Autópálya és Európa területén. Továbbá kisebb gépek, berendezések és méretesebb áruk célbajuttatásával is foglalkozunk. Műszaki mentés Zala megye környékén és külföldön is. Hívjon minket ha megáll az autó vagy nem indul, minden gondját megoldjuk! Ejjel-nappal dolgozunk az autómentés szolgálatában!

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

IVECO DAILY

Autómentés és szállítás Nagykanizsa és környékén valamint egész Európában. 0-24 h

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció