Használati utasítás az Autómentő Keresőhöz

 

Meg tudod oldani az autómentést? Megtaláltad amit akartál? Ha nem akkor segítünk!Ha a szolgáltató Budapesten megfelel a keresésednek, akkor tudtok a továbbiakban egyeztetni. Tevékenysége: autómentés szállítás, műszaki darus mentés, bikázás, karambolos jármű szállítás. Ha nem elérhető, vagy mást keresel akkor kattints a

„POZÍCIÓ MEGADÁSA”

gombra, majd add meg a helyzetedet! Ha bármi hibával, vagy problémával találkozol, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!


Nem kell pánikolni: Az alábbiakban egy rövid útmutatót adunk azoknak aki bajba kerültek autójukkal vagy éppen egy előre tervezett autószállítást akarnak megtervezni, de nem jártasak annyira a weboldalak használatában...

 

 

További szolgáltatók Budapesten éjjel nappal : négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

 1. Görgess lefelé a Főoldalon, vagy kattints ide! Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

 1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

 1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autómentő szolgáltatást szeretnél rendelni és máris intézheted az autómentést.


 2. Az „Autószállítás” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között .Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket.Miért jó az Autómentő Keresőt használni?

Az Autómentő Kereső tehát mindkét oldal számára számos előnnyel jár, így megéri élni vele. Ha eddig még nem használtad, akkor érdemes adni neki egy esélyt, ha bajban vagy, biztosan nem fogsz csalódni. Non stop elérhető éjjel nappal! Keressen bennünket bizalommal!

Ha a gépjármű lerobban vagy baleset történik, akkor a többség általában úgy bepánikol, hogy azt se tudja kit hívjon, mit csináljon. Ha sikerül megőriznie hidegvérét vagy lecsillapodni, akkor hamar rájön az illető, hogy autómentőre lesz szüksége. Az ember ekkor böngészni kezdi az autómentőket és találomra hív egyet. Gyakran a hívás során derül ki, hogy az autómentő azon a területen nem vállal mentést. Így a keresés folytatódik tovább. A tapasztalt gépjármű tulajdonosok tudják, hogy a legegyszerűbb, ha az Autómentő Keresőt választják baj esetén. A pórul járt sofőr ingyen jut információhoz, hogy hol található a hozzá legközelebb eső autómentő, így közvetlenül velük tudja felvenni a kapcsolatot. Mivel a legközelebbi autómentő siet a bajba jutott autós segítségére, ezért ez egy meglehetősen költséghatékony rendszer. Az autómentő rendszer a biztosíték arra, hogy az árak ne szálljanak el, mivel a lehetőség adott, hogy az autós több szolgáltatótól is ajánlatot kérjen. A kereső alapvetően ingyenes. A sofőr megtekintheti az autómentők telephelyeit, valamint távolsági sorrendben listázza őket. Keressen bennünket bizalommal, ránk mindig számíthat ha baj van.

Autómentés, darus autómentés

Darus Autómentés Autómentő Budapest

 • Telephely: Budapest
 • Indulópont: 1039 Budapest, Árpád 39.
 • Telefon: +36309321123
 • E-mail cím: bobekgabor@gmail.com

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

 • 1 HUF / km
 • 1 EUR / km
 • 1 USD / km
 • 1 CHF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Mit tudunk: Speciális, sérült autók mentése szállítása. Darus Autómentő Budapesten éjjel nappal. Autószállítás 0-24-ig minden nap. Szállítás, mentés akár 7,5 tonnáig. Indulás azonnal vagy 10 percen belül. 1989 óta cégem a budapesti piac meghatározó szereplője. Az autómentés szakmában szerzett tapasztalaink által megrendelőink többsége hosszú évek sora alatt győződött meg munkánk színvonaláról, így lett állandó partnerünk. Mindig kell egy megbízható szolgáltató amikor baj van! Nos mi a véleménye önnek?

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

MAN Autómentő

Autómentés, darus autómentés 0-24-ig 7,5 tonnáig

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció