+36709458383
 

Non-Stop Autómentés Autószállítás Budapest Autómentő

0-24 Autómentés Budapest Autómentő Szolgáltatásaink:

Autómentés Budapest környékén. Autószállítás külföldről és belföldről egyaránt éjjel nappal. Csereautó helyszíni kiszállítása. Furgonmentés, gépszállítás, motor mentés, autószerviz gumiszerviz szolgáltatás, műszaki mentés, bikázás.

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok


Fővárosi kihívások

Autómentés Autószállítás Gépszállítás, Kamionmentés Budapesten és környékén

A nagyvárosi közlekedés számos speciális élethelyzetet és kihívást teremt az autóvezetőknek. Budapesten sem egyszerű az autósok helyzete, hiszen napi szinten forgalmas csomópontokkal, valamint megnövekedett személy- és teherforgalommal kell megbirkózni. Ezt a kihívást pedig csak még tovább bonyolítja egy váratlan meghibásodás, vagy baleset. Szerencsére az Autómentő kereső mentesítő szolgáltatók százait kínálja a fővárosban, vagy annak közelében bajbajutottaknak.

Az innovatív kereső a gyorsaság, az egyszerűség valamint a költséghatékonyság szentháromságán belül kínál azonnali segítséget. A szolgáltatás előnye, hogy személyautó mentesítés mellett gépszállítás, kamionmentés, teherautó mentés tekintetében is működik. Ehhez csupán a helymeghatározást követően ki kell választani a megfelelő szolgáltatást. Az Autómentő kereső három fő alap szolgáltatást kínál: autómentést, szervizautót és gépszállítást. A szolgáltatásválasztást követően a rendszer aktuális tartózkodási helyzetünk alapján máris listázza a közelünkben lévő cégeket.

Fontos, hogy a nagy méretű munkagépek biztonságos szállítása kizárólag megfelelő járművel és szakember által történjen, ezért nem elegendő egy sima szállítmányozással foglalkozó céget hívni, erre a célra kimondottan gépszállításra specializálódott szolgáltatót érdemes megbízni. A gépek elszállítása általában trélerrel történik, azonban nagy segítséget nyújt a rámpa, illetve a daru is, hiszen alkalmazásukkal könnyebben, de mindenek előtt a biztonsági szempontokat szem előtt tartva lehet a kimondottan súlyos járműveket a tréler platójára helyezni.

Az Autómentő kereső lefedettsége egész Magyarország területére kiterjed, azonban a lefedettség mellett a szolgáltatás gyorsasága is kiemelkedő, hiszen a tartózkodási hely pontos megadásával a legközelebbi mentesítő már akár fél óra alatt kiérkezik. A szolgáltatók nem csak a mentésben és vontatásban, de a helyszíni javításban is segíteni tudnak. Egy lerobbant kamion vagy személyautó például egy egyszerűbb meghibásodás esetén helyszíni szerelés után minimális időveszteséggel folytathatja útját, ezzel elkerülve a súlyosabb anyagi károkat.

Érdemes tehát az Autómentő kereső nevének megjegyzése, hiszen idő, valamint tetemes költségek spórolhatóak meg egy jól megválasztott szolgáltatással. Ez vonatkozik a szállítmányozó munkagépekre, kamionokra is, hiszen esetükben a rakomány időbeli késése akár komoly anyagi károkkal is járhat.

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
Ingyenes alapszolgáltatás
További csomagok alacsony havidíjjal
Ingyenes mobil app

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció