Autómentő Pécs Baranya Autómentés - további szolgáltatók!


Lerobbant az autó vagy csak nehezen indul? Nem kell pánikba esni! Segítünk a bajban az ország területén és akár egész Európa területén. 

Szolgáltatásunk:

Szolgáltatóink gyorsan a helyszínre érkeznek! - Mire jó az "Okos" Kereső?


Szolgáltatásunk Magyarországon hiánypótló lehetőséget kínál, hiszen az ország bármely pontján elérhető és nem utolsó sorban 100%-ban megbízható. Az applikáció előnye, hogy összesíti a környezetünkben lévő összes autómentőt, valamint részletes információt szolgáltat a cégekről, a kilométerdíjakról, valamint a szolgáltatásokról. Az Okos Kereső előnye, az automatikus hívás, így azonnal, felesleges időveszteség nélkül léphetünk kapcsolatba a választott szolgáltatóval mindössze 3 egyszerű lépésben. A felesleges keresgélés helyett mi tálcán kínáljuk a legoptimálisabb megoldást. Autósegély kereső rendszerünk bármikor, bárhonnan elérhető – méghozzá ingyenesen! Ezt tartsd szem előtt minden autózás előtt! Gépkocsi, teherautó, kombájn - nálunk nincs akadály! Nem kell izgulni segítünk a bajban! Szolgáltatóink gyorsan a helyszínen vannak, és megoldják a problémát!

2. Szakmai hozzáértés – Ilyen a precíz szállítás éjjel nappal - Ahol az árak nem szállnak el

A profi autósegély szolgáltató úgy tud hatékonyan segíteni a műszaki meghibásodást szenvedett autókon, ha a saját járműveit és azok műszaki állapotát is rendszeresen figyeli, mindig karbantartja, ha szükséges, szervizeli. A szakszerű mentéshez lehetőleg platóval és/vagy daruval rendelkező tehergépkocsit használ, amellyel a legkülönbözőbb típusú gépjárművet is könnyen el tudja szállítani, legyen szó akár meghibásodásokról illetve balesetet szenvedett erősen károsodott gépjárművekről. Kereső rendszerünkkel többféle módon tudunk segítséget nyújtani. Egy professzionális tréleres vállalkozásban kell, hogy több típusú tréler is a mentők rendelkezésre álljon, bármilyen probléma is merüljön fel.

3. Gyorsaság és precizitás – Hívjon gyorsan autómentőt rendszerünkön keresztül

Gépjárművünk műszaki meghibásodása, balesetet szenvedett járművek esetén minden perc számít, ezért fontos, hogy az autómentős figyelmesen kommunikáljon és gyorsan kiérkezzen a pontos helyszínre és megkezdje a mentést. A folyamatos kapcsolat nagyon fontos a felek között. A tréler keresőnk rapid megoldást kínál éjjel nappal, az év minden napján a bajbajutott autósoknak, mivel az alkalmazáson keresztül azonnal kapcsolatba léphet a választott szolgáltató diszpécserével, amellyel egyúttal kedvező áron elkezdődhet a mentés folyamata és a jármű szállítása. A sikeres mentéshez kulcsfontosságú a tömör, azonban informatív kommunikáció, mind a bajbajutott sofőr, mind a diszpécser oldaláról, hogy a tréleres rövid idő alatt kiérkezzen. Így a szállítás mindig zökkenőmentes lesz és az árak nem szállhatnak el.

Az autósegély szolgáltatások általában nem olcsók, de sok helyzetben nélkülözhetetlenek. Krízishelyzetben hajlamosak vagyunk pánikba esni, azonban ekkor se feledkezzünk el a józan ítélőképességünkről, mert fontos, a korrekt autómentős kiválasztása! Keresőnkön keresztül vállaljuk a kapcsolat létrehozását és a zökkenőmentes probléma megoldást, hogy a meghibásodott gépjárművüket mielőbb el tudják szállítani. Vállalunk még teherautó, munkagép mentés mellett előtervezett autószállítást is akár ünnepnapokon vagy az év minden napján….A teherautó mentés nehéz szállító járművekkel történik és büszkék vagyunk, hogy egyre több gépszállító cég regisztrál rendszerünkbe. Tehát ha segítségre van szüksége, legyen szó bármilyen komoly problémáról, hívjon minket és rövid időn belül érkezni fogunk...Állunk rendelkezésre, ránk mindig számíthat! Velünk mindig biztonságban érezheti magát!

Non-Stop Autómentés Pécs

Non-Stop Autómentés Pécs 0-24 Autómentő

Autómentés Szolgáltatás típusa:

autómentő

Autómentő km díj: megbeszélés szerint

  • 1 HUF / km
Ha közelben lévő további szolgáltatókat szeretnél megnézni, akkor add meg a pozíciódat és máris mutatjuk! Ha főoldalról, keresés után érkeztél erre a szolgáltatói lapra, akkor a lap alján a "vissza" gombra kattintva tudsz visszalépni a közeledben lévő autómentők listájához!
Pozíció megadása

Telephely bemutatkozása:

Lerobban az autója? Csak semmi pánik jövünk! Non-stop Autószállítás Baranya megye környékén 30 percen belül . Autók, motorkerékpárok, személygépjárművek, tehergépjárművek, mezőgazdasági gépek berendezések, hajók mentése szállítása.

Lépj kapcsolatba a telephellyel!

Géppark

Bármilyen járművel is kerülsz bajba, mindenre van megoldásunk! Válassz igényeidnek megfelelően!

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció