+36303243381
 

0-24 Autómentés Pécs Non-Stop Szolgálat

Autómentő Pécs - Szolgáltatásaink:


A legprofibb pécsi autómentősünk száma: +36303243381

Lerobbant az autó? Nem kell pánikba esni! Segítünk a bajban! Non-stop Autómentés Autószállítás Pécs Baranya megye területén belül és körzetében. Továbbá az ország területén és akár egész Európában. Személygépjárművek, tehergépjárművek mentése szállítása. Szolgáltatóink fél órán belül a helyszínre érkeznek.

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok

SOS Autómentés Autószállítás Pécs és Baranya megye környékén

Közlekedés a mediterrán város környékén

 

A mediterrán hangulatáról híres Pécs bármikor jó úti cél egy kellemes kiránduláshoz, hosszú hétvégi túrához. A déli határ, s egyúttal Horvátország közelsége további kellemes programmal és látnivalóval kecsegtet. Azonban ha gépkocsival vágunk neki az útnak jó tudni, hogy kihez forduljunk, ha esetleg balszerencse ér minket, pontosabban autónkat.

Kereső rendszerünknek köszönhetően többet nem kell órákat vesztegelni az út szélén, hiszen kényelmesen és szinte percek alatt kapcsolatba léphetünk a hozzánk legközelebbi autómentős szolgáltatóval. Kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően Pécs és Baranya megye közelében is számos tapasztalt szakember segítségére számíthatnak a bajbajutottak. Partnereink egytől egyig professzionális gépparkkal rendelkeznek, így a helyszíni mentés sikeressége borítékolt. Teherautó vagy nagyobb méretű gépjárművek mentése sem akadály, ez esetben gyakran csörlős-platós, vagy hidroplatós mentés a megfelelő módszer.

Akár a gépkocsi, teherautó meghibásodásából, akár balesetből adódik a lerobbanás, fontos a pánik elkerülése. Igyekezzünk minél gördülékenyebbé tenni a mentést, ne okozzunk jelenlétünkkel további veszélyforrást. Amint tehetjük, jelezzük a közlekedés résztvevőinek a veszélyt! Húzzunk azonnal láthatósági mellényt, kapcsoljunk vészvillogót, akár éjszaka, akár nappal robbanunk le, majd az elakadásjelző háromszöget minimum 50 méterre a jármű mögött az úttesten helyezzük el. Ha kanyarban vagy, közvetlenül utána áll a jármű, akkor a kanyar elé rakjuk. Tartsuk szem előtt, hogy az úttesten tartózkodni veszélyes! Ha van rá lehetőség, akkor a segítség megérkezéséig az úttól távolabb, védett helyen (fa, árok, szalagkorlát mögött) várakozzunk.

Szolgáltatásunk Magyarországon hiánypótló lehetőséget kínál, hiszen az ország bármely pontján elérhető és nem utolsó sorban 100%-ban megbízható. Az applikáció előnye, hogy összesíti a környezetünkben lévő összes autómentőt, valamint részletes információt szolgáltat a cégekről, a kilométerdíjakról, valamint a szolgáltatásokról. Az Okos Kereső előnye, hogy automatikus hívást tesz lehetővé, így azonnal, felesleges időveszteség nélkül léphetünk kapcsolatba a választott szolgáltatóval mindössze 3 egyszerű lépésben. A felesleges keresgélés helyett mi tálcán kínáljuk a legoptimálisabb megoldást. Tartsd szem előtt minden autózásnál, hogy autósegély kereső rendszerünk bármikor, bárhonnan elérhető – méghozzá ingyenesen! Gépkocsi, teherautó, kombájn - nálunk nincs akadály! Nem kell izgulni segítünk a bajban! Szolgáltatóink fél órán belül a helyszínen vannak, és megoldják a problémát!

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció