+36709458383
 

0-24 Autómentés Pécs Non-Stop Autómentő Szolgálat

Autómentő Pécs Autómentés Szolgáltatásaink:

0-24 Autómentő Autómentés Pécs környékén. Továbbá az ország területén és akár egész Európában. Autók, motorkerékpárok, személygépjárművek, tehergépjárművek, mezőgazdasági gépek berendezések, hajók mentése szállítása.

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok

Autómentő Pécs Kisokos: Biztonság mindenek előtt!

Biztosítási 1x1

Nem szeretünk róla beszélni, de kell: közúti balesetek bárkivel előfordulhatnak. Legyen szó okozott vagy elszenvedett balesetről, hasznos, ha előre megkötött gépjármű-biztosításokkal vértezzük fel magunkat és autónkat az esetleges károkkal szemben. A gépjármű-biztosítás autóhoz kötött mindennapjainkban az egyik legfontosabb biztosítási kategória, ezért ne sajnáljunk időt, energiát és pénzt áldozni rá!

A gépjármű-biztosításokat két alapvető kategóriába sorolhatjuk: kötelező és választható biztosítások. Gépjármű tulajdonosként az első perctől kezdve kötelesek vagyunk biztosítást kötni autónkra. A KGFB (Kötelező Gépjármű Felelősségbiztosítás) a baleseti kárt téríti meg abban az esetben, ha a felelősség minket terhel. A kötelező biztosítás nagyon hasznos, mivel segítségével biztosítási alapon térül meg a más gépjárműjében okozott kár, így mentesít minket az anyagi terhek alól. A kötelező biztosítás azonban nem csak az okozott károkat téríti meg, hanem a velünk együtt utazók személyi vagy anyagi sérüléseit is biztosítja. A KGFB-t az autó forgalomból való kivonásáig kötelesek vagyunk fizetni, hatálya pedig kizárólag az EU tagállamain belül él.

A válaszható biztosítás, azaz a CASCO megkötéséről saját elhatározásunk alapján dönthetünk. Bár a legkülönbözőbb káresetekre biztosít széleskörű védelmet saját gépjárművünknek, megkötésére senki nem kötelezhet minket. A CASCO biztosítási-család igen sok típusú szerződésből áll, köthetünk CASCO-t csak baleseti kárra, lopáskárra, viharkárra is, vagy mindezekre egyszerre kiterjedőt. Természetesen minél több kárszempontra kötünk, annál nagyobb védettséget biztosítunk autónknak, igaz, annál magasabb a CASCO díja is. Ha azonban csak töréskárra kötünk szerződést, tartsuk szem előtt, hogy más típusú – például lopáskárra, vagy viharkárra – nem fizet a biztosító. Fontos, hogy míg a KGFB csak a másban okozott károkat téríti meg, addig a CASCO minden esetben él, mindegy, hogy ki volt a hibás.

A vezetés hatalmas egyéni felelősséggel jár, azonban gépjárművel kapcsolatos károk és a balesetek adódhatnak rajtunk kívül eső hibákból is, ezért érdemes bebiztosítani gépjárművünket minden eshetőségre. Nézz utána több biztosító ajánlatának is, mivel egy jól megválasztott biztosítási konstrukcióval sokat spórolhatsz a költségeiden.

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
Ingyenes alapszolgáltatás
További csomagok alacsony havidíjjal
Ingyenes mobil app

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció