+36709458383
 

Autómentés Békéscsaba Autómentő Sárga Angyalok

Békéscsaba Autómentés - Szolgáltatásaink:

Non-Stop autómentés Békéscsaba környékén. Műszaki mentés, áruszállítás, költöztetés, autózár nyitás, darus autómentés, motorkerékpár szállítás.

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok


Félresikerült békéscsabai vagy erdélyi kirándulás? - 
Csak semmi pánik, az Autómentő kereső segít!

Békéscsaba a Tiszántúl déli részén található megyeszékhely, kiváló földrajzi elhelyezkedéséből adódóan számos forgalmas út keresztezi egymást, mindemellett pedig csupán fél órányi autóútra fekszik Romániától. A határ közelsége új, eddig talán felfedezetlen tájak és kultúra felé nyitja meg az utat a kirándulók számára, azonban az ördög soha nem alszik és sajnos a leváratlanabb pillanatokban sújt le a balszerencse gépkocsinkra.

Az Autómentő kereső támogatásával azonban nyugodt szívvel indulhat útnak minden autós, legyen szó Magyarországon belüli, vagy az országhatárhoz közeli úti célokról. Akár műszaki hiba, defekt, akár baleset okozta a személy- vagy tehergépjármű kárt, az Autómentő kereső a tartózkodási helyhez legközelebbi autómentő személyében, azonnal szállítja a segítséget.

A szolgáltatás célja a segítségnyújtás, éppen ezért könnyű, gyors és költséghatékony megoldást kínál minden bajbajutott autósnak az ország legkülönbözőbb pontjain, sőt akár még a határon túl is. Az Autómentő kereső szolgáltatás igénybevétele mindössze 3 egyszerű lépésből tevődik össze. A legelső lépés mindig a tartózkodási hely, a megfelelő város kiválasztása. A rendszer ezután távolsági sorrendben listázza az autómentő segélyszolgálatokat. A kereső igénybevételének harmadik és ezzel utolsó lépéseként már csak ki kell választani a legideálisabb kapcsolat-felvételi módot, majd közölni a mentés szempontjából releváns információkat.

Békéscsaba különböző pontjain több mint 230 non-stop autómentő áll a bajbajutottak rendelkezésére. Éppen ezért akár a városban, akár a város szűkebb, vagy tágabb környezetében, a határ mellett ér minket a balszerencse, számos mentesítő közül választhatunk. A kiérkező autómentő nem csak a károsodott autó elvontatásában, hanem adott esetben a helyszíni javításban is segítségünkre lehet.

Az Autómentő kereső innovatív segítségnyújtást kínál a bajbajutott autósoknak, hiszen garantáltan megbízható és biztonságos autómentőhöz tudnak fordulni, ezzel elkerülve a hiéna-cégek trükkjeit, valamint a további anyagi károkat. Nincs felesleges időhúzás, gyorsan, bárhol, bármikor garantált a segítség, ami egy baleset vagy lerobbanás során létfontosságú tud lenni.

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
Ingyenes alapszolgáltatás
További csomagok alacsony havidíjjal
Ingyenes mobil app

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció