+36309388398
 

Autómentés Békéscsaba Autómentő Békés Megyében

Autómentő Békéscsaba Autómentés - Szolgáltatásaink:

Non-Stop autómentés Békéscsaba. Kamionmentés gépszállítás, karambolos autók szállítása Budapest-Gyula vonalon és Békés megye környékén. Műszaki mentés, áruszállítás, költöztetés, autózár nyitás, darus autómentés, motorkerékpár szállítás. További kérdés esetén hívjon minket vagy szolgáltatóinkat!

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok


Félresikerült békéscsabai vagy erdélyi kirándulás? 

Lerobbant autó szállítása, kamionmentés, gépszállítás Békés megye körzetében illetve Gyula Budapest vonalán - Csak semmi pánik, a non-stop Autómentő kereső segít!

Békéscsaba a Tiszántúl déli részén található megyeszékhely, kiváló földrajzi elhelyezkedéséből adódóan számos forgalmas út keresztezi egymást, mindemellett pedig csupán fél órányi autóútra fekszik Romániától. A határ közelsége új, eddig talán felfedezetlen tájak és kultúra felé nyitja meg az utat a kirándulók számára, azonban az ördög soha nem alszik és sajnos a legváratlanabb pillanatokban sújt le a balszerencse gépkocsinkra.

A Kereső támogatásával azonban nyugodt szívvel indulhat útnak minden autós, legyen szó Magyarországon belüli, vagy az országhatárhoz közeli úti célokról. Akár műszaki hiba, defekt, akár baleset okozta a személy- vagy tehergépjármű kárt, a kereső a tartózkodási helyhez legközelebbi autómentős személyében, azonnal szállítja a segítséget.

A szolgáltatás célja a segítségnyújtás, éppen ezért könnyű, gyors és költséghatékony megoldást kínál minden bajbajutott autósnak az ország legkülönbözőbb pontjain, sőt akár még a határon túl is. Az Okos kereső szolgáltatás igénybevétele mindössze 3 egyszerű lépésből tevődik össze. A legelső lépés mindig a tartózkodási hely, a megfelelő város kiválasztása. A rendszer ezután távolsági sorrendben listázza az autósegélyszolgálatokat. A kereső igénybevételének harmadik és ezzel utolsó lépéseként már csak ki kell választani a legideálisabb kapcsolat-felvételi módot, majd közölni a mentés szempontjából releváns információkat.

Békéscsaba különböző pontjain több tucat non-stop autómentős áll a bajbajutottak rendelkezésére. Éppen ezért akár a megyében, akár a város szűkebb, vagy tágabb környezetében, a határ mellett ér minket a balszerencse, számos mentesítő közül választhatunk. A kiérkező szolgáltató nem csak a károsodott autó elvontatásában, hanem adott esetben a helyszíni javításban is segítségünkre lehet.

A kereső innovatív segítségnyújtást kínál a bajbajutott autósoknak, hiszen garantáltan megbízható és biztonságos autómentőhöz tudnak fordulni, ezzel elkerülve a hiéna-cégek trükkjeit, valamint a további anyagi károkat. Nincs felesleges időhúzás, gyorsan, bárhol, bármikor garantált a segítség, ami egy baleset vagy lerobbanás során létfontosságú tud lenni. Műszaki hiba, lerobbanás esetén keressen minket vagy szolgáltatóinkat bátran! Segítünk ha baj van!

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció