+36209323707
 

Non-Stop Olcsó Autómentés Dunakeszi Autómentő

0-24 Dunakeszi Autómentés Autómentő Szolgáltatásaink:

+36709458383

Megbízható Autómentés, autómentő azonnali kiszállás Budapest, Göd, Fót Pest Megye környékén. Sérült furgon szállítása, kisteherautó szállítás, autónyitás, helyszíni kisebb javítások, motorszállítás, félretankolás, mélygarászból mentés. Akár kerékcsere, hajószállítás, defekt, bikázás, munkagépek szállítása vagy autópálya autómentés merül fel hívj minket!

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok


Agglomerációs kihívások Dunakeszin, Budapest és Pest Megye - Göd Fót autópálya környékén

A fejlődő település és a forgalmas utak találkozása

 

Dunakeszi az Észak-pesti agglomeráció leggyorsabban fejlődő települése. A környéket a szolgáltatások minősége és nem utolsó sorban a sok új építésű ingatlan teszi kifejezetten vonzóvá. Mindemellett Dunakeszi egyik legfőbb csábereje a remek megközelíthetőségében rejlik. A város egyfelől elérhető a 2-es főútról, valamint az M2-es és az M0-ás autópályáról is.

Autómentés szempontjából Dunakeszi és környéke igen élénk területnek számít. Tapasztalatok alapján az autópályák mentén a leggyakrabban defekt, vagy egyéb műszaki mentés miatt értesítik az autósegély szolgáltatókat. Dunakeszire és környékére a kedvező elhelyezkedés miatt viszonylag hamar kiérkezik bármelyik közeli autómentő. Érdemes megszívlelni azonban pár hasznos defekttel kapcsolatos tanácsot.

Megkülönböztetünk hirtelen fellépő és lassú gumikárt. A hirtelen fellépő gumikárt hívjuk durrdefektnek. Ez a váratlan jelenség fokozott baleseti kockázattal jár, ezért kiemelten fontos, hogy kerüljük a hirtelen mozdulatokat és a vészfékezést. Törekedjünk arra, hogy fenntartsuk az autó stabilitását, majd finom fékezéssel kormányozzuk az autót az út szélére. A lassú defekt esetén a legfontosabb az észlelés utáni megállás. Nem ajánlott sérült gumival autózni, ezért ahogy lehetőségünk adódik, húzódjunk félre! A defekt sajnos legtöbbször egy rajtunk kívül álló okokból – éles kátyú, szög, üvegszilánk – történik, azonban mint minden esetben, a gumik kapcsán is fontos előrelátónak lennünk, időközönként ellenőrizzük szakszerűen a keréknyomást és az abroncsok állapotát!

Bárhol is történjen a baj, megbízható kereső rendszerünk non-stop autómentést kínál. A tartózkodási helyzet alapján működő alkalmazás a lehető legrövidebb időn és távon belül elérhető autómentés szolgáltató kontaktokat listázza. Cégünk a nap 24 órájában a bajba jutott autósok rendelkezésére áll, így mostantól nem kell éjszaka sem órákat várni a segítségre. Pest megye és környékén is számos szolgáltatóra számíthatnak az autósok, az autómentéstől kezdve, a kisteherautó, motor, furgon, vagy akár munkagép, sőt hajó szállításon át egészen a kerékcseréig és a kisebb helyszíni javításokig.

Cégünk legfőbb küldetése, hogy a legváratlanabb helyzetekben rövid idő alatt, kényelmesen és gazdaságosan nyújtson azonnali segítséget egész évben. Hívj minket bátran, ha kérdésed van!

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció