+36709458383
 

Non-Stop Autómentő Budaörs Autómentés

Budaörs Autómentés Autómentő Szolgáltatásaink:

Autómentés Budaörs környékén. 0-24 Autómentő szolgálat Budaörs agglomerációjában. Autószállítás éjjel nappal. Teherautó mentés, furgonmentés, motorcsónak szállítás, karambolos műszaki hibás személygépkocsik mentése, gépszállítás, helyszíni javítások. Autózár nyitás, autószerviz, bikázás, kerékcsere sem akadály.

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok

Kiemelt helyen kiemelt figyelem - Autómentő kereső Budaörsön is

Budaörs fővárosunk agglomerációjának egyik legfontosabb települése közlekedési szempontból. Átszeli többek között az 1-es főút, valamint a város közelében épült meg az M1-es és M7-es autópálya közös szakasza is. Emiatt jelentős az autós forgalom a főváros nyugati kapujaként emlegetett Budaörs városában nap, mint nap.

A nagy forgalom azonban sajnos veszélyeket is rejt magában. Magasszintű odafigyelést és éberséget igényel a sofőrök részéről, azonban egyes esetekben elkerülhetetlen a baj. Legyen szó balesetről, defektről, vagy egyéb műszaki hibáról, az Autómentő kereső partnerei kihúzzák a pácból a bajbajutott autósokat, szó szerint.

Forradalmasítottuk az autómentést, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosíthassuk a bajbajutottak számára. Nálunk nagyon egyszerű és persze effektív a segítségkérés menete. A felhasználónak először meg kell adnia a pozícióját, majd mi kilistázzuk az összes Budaörs közelében található partnerünk elérhetőségét. Így mindenki ki tudja választani a legmegfelelőbb ajánlatot, akár távolság, akár ár alapján. Aki mellettünk dönt, annak nem telnek az értékes percei felesleges telefonálgatással, hiszen mindig csak aktív partereink adatait gyűjtjük össze. Vontatás és mentés mellett azonnali helyszíni szervizelésre is van lehetőség, így a javítás után akár lehet is tovább hajtani, a lerobbanás pedig csak egy múló emlék marad.

Budaörs adottságai részünkről is maximális éberséget igényelnek, illetve sokrétű megoldásokra van szükség. Partnercégeinket úgy válogattuk, hogy minden lehetséges problémára megoldást találjunk. Rendkívül széles gépparkkal rendelkeznek, így akár személyautóval, akár kamionnal ért minket a balszerencse, számíthatunk az Autómentő kereső partnereire. Tehergépjármű mentésben is az élen járunk, ahol a szakszerűség rendkívül fontos. Általános mentő cég itt sajnos nem tehet semmit, azonban mi kiemelt figyelmet fordítunk itt is, mint minden máshol, a megbízhatóságra. A térségben több száz nonstop autómentő várja a hívásokat, mi pedig mindkét fél számára egyszerűbbé varázsoljuk a kapcsolatteremetést, a hatékonyságot pedig maximalizáljuk.

 

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
Ingyenes alapszolgáltatás
További csomagok alacsony havidíjjal
Ingyenes mobil app

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció