+36709458383
 

Autósegély Sopron Autószállító Szolgáltatók

Non-Stop Autósegély 24h Autómentés Sopron Környékén

Non-stop Autósegély Győr Moson Sopron megye körzetében. 24h Trélerezés, bikázás, gyors helyszíni kerékcsere, műszaki mentés, félretankolás. Jelenleg több tucat autósegély vállalkozás tevékenykedik a környéken. Amennyiben lerobbant az autó vagy baleset történt szolgáltatóink 20-30 perc alatt kiérkeznek. Levesszük válláról az összes gondot.

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok

24H Autómentés a hűség városában Győr Moson Sopron megye körzetében

A soproni és osztrák határ menti helyzet 

 

Sopront a hűség városának szokás nevezni, bizonyára ismerősen cseng ez az elnevezés. Az Autómentő Kereső fő irányelvei között is fontos szerepet játszik a hűség, mivel lojálisak vagyunk partnereink irányába, illetve kiállunk alapelveink mellett.

Hálózatunk Sopronban és környékén remekül összefogja az autómentési feladatokat, amire nagy szükség van a térségben. A Soproni borvidék központjába ugyanis befut a 85-ös főút, melyen végighaladva Ausztriába is átugorhatunk, akár a bécsi nevezetességeket akarjuk meglátogatni, de tehetünk egy kis kitérőt a híres Parndorf bevásárlófaluba is. Soprontól nem is olyan messze pedig az M1-es autópályára hajtva szlovák területeket is célba vehetünk. Mindez rendkívüli leterheltséget eredményez mind a közutakon, mind az autópályákon.

A Kereső hálózat megkönnyíti annak a sofőrnek a dolgát, aki baleset, vagy műszaki hiba miatt kényszermegállót tart. Ilyen forgalom mellett nem lehet egyszerű a lerobbant jármű vezetőjének a dolga, hiszen a megfelelő autósegély szolgáltató cég kiválasztása mellett a kiérzési idővel is számolni kell, ráadásul nehéz ezt az időintervallumot megbecsülni, ezáltal a bizonytalannak érezhetjük helyzetünket. Ezzel szemben a Kereső felületén földrajzi helyzet alapján kínáljuk fel az autósegély szolgáltató cégeket, így a kiszállási időt minimalizálni tudjuk 30 perc alá. Ezen kívül a nagy forgalom sem lehet akadály, hiszen mindig csak a szabad kapacitással rendelkező partner vállalkozásokat listázzuk ki, így sokkal könnyebben lehet kalkulálni az idővel, sőt az árral is.

Nem mindegy hogyan jövünk ki a problémából! Partnereink minden esetben alkalmazkodnak az adott problémához, hiszen egyes szituációkban helyszíni javítással orvosolni lehet a hibát, rosszabb esetben pedig mindenképp szervizbe kell szállítani a járművet. Természetesen mindkét eljárás kivitelezhető, sőt az utasok elszállítására is van lehetőség, amely kényelmes és biztonságos. Igény esetén csereautót is kérhetünk, hogy amíg saját kocsink elkészül a szervizben, tudjuk folytatni utunkat.

A Kereső hálózat Sopron térségében számos szervizzel is kapcsolatban áll, így emiatt sem kell aggódnunk, csak bízzuk magunkat a szakértőkre! Mivel a mentési folyamatban az elejétől kezdve részt veszünk, így valóban fontos az résztvevők felé tanúsított lojalitásunk és megbízhatóságunk. Jelenleg ezzel a felülettel egyedülálló vállalkozás vagyunk Magyarországon. Amennyiben kérdés merül fel, keressen minket bátran! Levesszük válláról az összes gondot!

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció