Kisokos: Autóvédelmi rendszerek

Fő a nyugalom és autónk biztonsága

 

Pénztárcától függetlenül abban minden autóvásárló egyetért, hogy egy gépkocsi hosszú távú beruházás. Legyen szó használt, vagy új modellről, autónkat maximális biztonságban szeretnénk tudni. Manapság már az autóvédelmi rendszerek széles skálájáról választhatunk, tekintsük meg a különböző konstrukciókat.

A védelem kiválasztásakor fontos szempont saját gépkocsink értéke és típusa. A különböző autómodellek között is vannak magas lopási mutatóval rendelkezők, amelyek védelmére érdemes több pénzt költenünk, például egy műholdas autóvédelmi rendszer beruházásával. De mit érdemes tudunk erről a szerkezetről?

A műholdas autóvédelem a komolyabb autóvédelmi rendszerekhez sorolható. Nem pusztán egy indításgátló technológiáról beszélünk, hiszen ez a működési mechanizmus a GPS és GSM kommunikáción alapul, amely lehetővé teszi, hogy az operátorközpontból nyomon követhető legyen járművünk pillanatnyi helyzete. A továbbított információ segítséget nyújthat a rendőrségnek az ellopott autónk lekövetésében is. Ezt a prémium autóvédelmi rendszert elsősorban olyan autókba ajánljuk, ahol a lopás értéke kiemelkedően magas. Aki az elérhető legprofibb technológiára vágyik, már a mechanikus és az elektromos védelem kombinációját is választhatja. Ezeket a speciális elektor-mechanikai rendszereket célzottan a motortérbe szerelik be.

Egy középkategóriás autót az esetek kevesebb százalékában látnak el műholdas biztonsági rendszerrel, hiszen az autó adottságai nem feltétlenül teszik szükségessé ezt a magas fokú védelmet. Azonban egy olyan közepes árkategóriájú autóvédelmi rendszer, mint a riasztóberendezés nem egyenlő a silány minőséggel, érdemes tehát minden esetben hivatalosan bevizsgált riasztót vásárolnunk. Választhatunk már hangos és néma riasztók közül, utóbbi kifinomultabb és modernebb megoldás, hiszen GPS technológia segítségével riasztja a tulajdonost, vagy a diszpécser központot. Fontos szempont, ha utólag kérjük a riasztó beszerelését autónkba, kizárólag megbízható szakembert válasszunk!

Autónk védelme fontos téma, ezért semmilyen esetben se vegyük félvállról! A szakértők szerint a jármű értékének mintegy 10 százalékát érdemes valamilyen védelmi rendszerre költenünk. Idősebb korú autók védelmét se hanyagoljuk el, még ha csak pár százezres az autónk értéke, akkor is hasznos minimum egy titkos kapcsolóval, például gyújtásblokkolóval védenünk.

+36709458383
 

Autómentő Autómentés Gödöllő 0-24

Non-Stop Gödöllő Autómentés Autómentő Szolgáltatásaink:

0-24 Autómentő szolgálat Gödöllő környékén. Autószállítás, motormentés, gépszállítás, bikázás, autózár nyitás, áruszállítás, autószerviz. A szekemberek akár már helyszíni javításokkal is megoldhatják már a problémát! A megbízható szolgáltatók országos vagy akár európai autómentésben is jártasak.

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
Ingyenes alapszolgáltatás
További csomagok alacsony havidíjjal
Ingyenes mobil app

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció