Kisokos: Biztonságos autóvezetés mobiltelefon-használat mellett

Kütyük mindenek felett

 

A mobiltelefonunk nélkül elképzelhetetlenek a mindennapjaink, még autóvezetés közben sem vagyunk képesek lecsatlakozni készülékünkről. A sofőrök köztudatában nehezen ugyan, de mára rögzülni látszik az a szabály, hogy járművezetés közben tilos kézben tartani mobiltelefont, sőt a törvény nem pusztán a telefonálást, de a közösségi média használatát és az üzenetküldést is bünteti. Számos veszélyt tartogat ez a vezetői magatartás, ezért szerencsére ma már számos okos megoldással tehetjük biztonságosabbá a vezetés közbeni telefonálást.

  1. A headset már a múlté, itt az AirPods!

Aki alacsony költségekből szeretné megoldani az autóban történő vezetést, annak a klasszikus headsetet ajánljuk. A bluetooth headsetek előnye, hogy könnyen vezérelhetők akár az intelligens személyi asszisztensek (pl. Siri) segítségével, emellett mégis megőrzik a telefonbeszélgetések privát jellegét. Az AirPods a headsetek új generációjának prémium tagja, amely a fülhallgató és a headset előnyeit egyesíti minden eddiginél magasabb szinten. Vezetéknélküli, zajmentes telefonbeszélgetéseket tesz lehetővé egyszerre mindkét fülünkön, ezzel egyszerűvé és biztonságossá téve a vezetés közbeni telefonbeszélgetéseket.

  1. Ha a kényelem az elsődleges szempont: hordozható kihangosító

Aki nehezen viseli a közvetlenül füllel érintkező kütyüket, de továbbra sem szeretne nagyobb összeget költeni, az a hordozható kihangosítók széles tárházából válogathat. A termékkategória előnye, hogy komfortosabb, mint egy headset, viszont olcsóbb, mint az autóba építhető készülékek. A bluetooth kapcsolaton alapuló, napellenzőre, kormánykerékre illeszthető szerkezeteket elsősorban annak ajánljuk, aki viszonylag keveset autózik, de biztonságos telefonálási élményt keres.

  1. Zavartalan vezetés és valódi beszélgetési élmény: beépített bluetooth kihangosító

Az újabb gépjárműveknél már opcionálisan választható az autó bluetooth kihangosító eszközzel felszerelve, de sok esetben viszont nem gyári tartozék, így külön kell kérni a beszerelését. Az beépített autós kihangosító a lehető legjobb megoldás az autóban történő telefonálások lebonyolítására. A mechanizmus itt is a bluetooth technológián alapul, csak annyi különbséggel, hogy ez esetben autónk rádióján keresztül kerül kihangosításra a bejövő hívás, ezzel kínálva maximálisan biztonságos és zavartalan telefonálási élményt.

+36709458383
 

0-24 Autómentés Kecskemét Autómentő Szolgáltatóink

Non-Stop Autómentés Kecskemét Autómentő Szolgáltatásaink:

Autómentés autómentő éjjel-nappal. Kamionmentés, gépszállítás, túlméretes szállítmányozás.
Helyszíni javítások, defektes kerékcsere, gumiszerviz, autószerviz. Autósegély szolgálat az M5-ös autópálya mentén.

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
Ingyenes alapszolgáltatás
További csomagok alacsony havidíjjal
Ingyenes mobil app

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció