+36709458383
 

Helyszíni Mentés, Bikázás, Félretankolás, Autónyitás Keszthely Környékén

Non-Stop Autómentés Keszthely Szerviz Szolgáltatásaink:

Autómentés, autószállítás, műszaki mentés, szerviz éjjel nappal Keszthelyen, Zala megye területén, országosan, az M7-es Budapest vonalán és külföldön. Nem indul az autó? Helyszíni mentés, bikázás, félretankolás, autónyitás azonnali indulással. Gépszállítás, kamionmentés, hajószállítás sem akadály. Kiszállási idő 20-30 perc és indulhat a szállítás. Hívjon minket ha baj van, nem számít melyik megye területén van, nekünk az összes hívás számít! Nem kell pánikolni segítünk, levesszük az összes gondot a válláról!!

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok

 

Non-stop autómentés, műszaki mentés, autószállítás, szerviz felsőfokon- Keszthelyen és Zala Megye vonzáskörzetében 

Utazás a Balaton fővárosa körül

 

Nyaranta Keszthely városánál összpontosul a balatoni turizmus miatt létrejött hatalmas forgalom jelentős része. A közelben található Hévíz, Badacsony, Gyenesdiás, Balatongyörök, Szigliet, Balatonmária és Balatonfenyves turisták sokaságát vonzza, de a Keszthelyre látogatók száma is rendkívüli. Ezen kívül a város mellett elhaladó M7-es autópálya személyautók, lakókocsik, buszok és kamionok ezreinek biztosít gyorsabb haladást Budapest vagy éppen Horvátország felé. A nyári forróság és a Balaton körül kialakult torlódások miatt elfáradt sofőröknek különösen nehéz dolga van.

Sajnos számos család, baráti társaság nyaralásába képes belerondítani egy nem várt baleset vagy műszaki hiba okozta leállás. Ilyenkor jön a kétségbeesés érzése, hogy mégis ekkora turistaforgatagban hogyan lehet Keszthely térségében megfelelő autómentő céget találni, aki gyorsan kihúz minket a bajból, lehetőleg korrekt áron. Itt jön a képbe az Autómentő Kereső rendszere. Országos szinten több száz autómentő céggel szerződtünk, elérhetőségeiket saját platformunkon gyűjtöttük össze. Ennek eredményeképp a forgalmasabb térségekben is összehangoltan tudjuk szervezni az autómentési feladatokat. A turista-csomópontok nyáron megjelenő autóáradatával is megbirkózunk partnereinkkel karöltve. Sőt, szolgáltatásaink között nem csak szárazföldi, hanem vízi járművek szállítása is szerepel.

Fő motivációnk, hogy a bajbajutott turistákat minél gyorsabban, profi módon húzzuk ki a bajból, hogy még menthető legyen a kikapcsolódás. GPS alapú rendszerünk segítségével a lerobbanás helyszínéhez legközelebb levő partnercégeink elérhetőségeit kínáljuk fel, így minimalizálva a kiszállási időt. Partnercégeink vállalnak helyszíni javításokat is, például bikázást és gumiszervizelést is, legyen az autópálya, vagy akár éppen a belváros.

Az árakat illetően sem érhet minket meglepetés, mivel külön feltétel a Kereső hálózatába való bekerülésnél, hogy a regisztráló cég adjon meg egy aktuális, kilométerenkénti szállítás díjat. Ezáltal tiszta és átlátható módon lehet a mentés költségét kalkulálni. Partnereink télen-nyáron, a hét minden napján 0-24 órában éberen figyelik telefonjaikat, hogy szükség esetén azonnal tudjanak reagálni és akár 20-30 perc múlva megkezdeni a mentési folyamatot. Szívből ajánljuk bármelyiküket, hiszen megbízhatóságuk mellett korrektségük is kiemelkedő. Nem kell pánikolni: Autómentés szállítás felsőfokon külföldön is! További kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot! Számunkra az összes hívás számít, hogy még tökéletesebbé tegyük szolgáltatásunkat! 

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció