+36709458383
 

Non-Stop Autómentés Szeged

Szolgáltatásaink:

Lerobbant az autója? Nem kell pánikolni, segítünk! Mindenre van megoldásunk! Non-stop Autómentés Szeged, műszaki mentés, gépszállítás, autószerviz, zárjavítás, helyszíni szerviz, gyorsszerviz, futómű sérült autó szállítása Szegeden és Csongrád megyében. Műszaki probléma esetén hívjon minket vagy szolgáltatóinkat!

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok

Szegedi autómentős autószállítás lehetőségek - akár helyszíni szerviz probléma esetén

Körkép Magyarország harmadik legnépesebb városában

 

Szeged Magyarország harmadik legnépesebb városa, hazánk délkeleti csücskében található, ennek ellenére azonban központi szerepet tölt be. A közelében fut az M5-ös és az M43-as autópálya, de emellett az 5-ös számú főút is rendkívül nagy átmenő forgalmat bonyolít le, mely átszeli a várost. Fontos határátkelő helyként is funkcionál, hiszen Szerbiába percek alatt átléphetünk, de akár egy erdélyi kirándulásra is benevezhetünk.

A térségben sajnos a forgalmi körülményekből adódóan gyakran van baleset, sőt, olyan problémák is jelentkezhetnek, amit időtől és helytől független. Ilyen lehet bármilyen műszaki meghibásodás, például defekt, vagy ha valamely alkatrész hirtelen felmondja a szolgálatot. Ilyen esetek hatékony kezelése miatt építettük ki az Okos Kereső hálózatot, mely országos szinten több száz vállalkozást foglal magában, így az autómentés Szeged vonzáskörzetében is kiemelkedően gyors.

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció