+36709458383
 

Autómentés Autómentő Szolgáltatók Komárom Esztergom Megye Környékén

Autómentő Szolgáltatásaink:

+36709458383Non-stop Autómentés Tata Autómentő 0-24 műszaki mentés segítségnyújtás az M1 környékén és akár Komárom Esztergom megye területén. 20-30 perces kiállási idő! Furgon szállítás, autók, terepjárók mentése szállítása! Furgonmentés, félretankolás, kerékcsere. Szolgáltatóink vállalják futómű sérült autók szállítását továbbá autómentést külföldről is. Kedvező árak önnek egész évben. Hívjon minket bátran ha autómentőre van szüksége! Állunk rendelkezésére, ha baj van!

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok

Bécs és Budapest közötti csomópont - Autómentés, furgon műszaki mentés, autószállítás okosan

 

Tatát és Tatabányát gyönyörű természeti kincsei miatt számos ember látogatja az év minden napján. Emellett pedig egy fontos forgalmi csomópontnál helyezkedik el, mivel ezen a területen található az M1-es autópálya és az 1-es főút is. Mindkettő útvonalon nagy forgalomra számíthat az ember napi szinten. Az M1-es autópálya köti össze Bécset és Budapestet, amely miatt számos Magyarországon vagy külföldön dolgozó naponta igénybe veszi ezt az útirányt. Emiatt is fontos, hogy a gyors autómentés Tatabánya közelében is elérhető legyen.

 

Azonban sokszor nem elkerülhetetlen az autósok számára egy baleset vagy akár egy technikai probléma. Emiatt fontos, hogy időben meg tudja oldani az ember a felmerülő kellemetlenséget a további balesetek megelőzése érdekében. Alapvető, hogy autós társaink védelmére és biztonságára is fokozottan figyeljünk, ennek érdekében a láthatósági mellényt viselve feltétlenül rakjuk ki az elakadásjelző háromszöget legalább 50 méter távolságra a járműtől. Az autómentő megérkezéséig pedig hagyjuk el a gépjárművet és az út szélén egy biztonságosabb környezetben várakozzunk, így a további balesetek elkerülhetők.

 

Az Autómentő Keresővel pedig biztosítjuk az azonnali segítségnyújtás, műszaki mentés lehetőségét akár az egész ország területén. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy az autós a probléma felmerülése után egyből megtalálja a számára legkedvezőbb megoldást. Az oldalon tájékozódhat a környékén található szolgáltatókról és a megadott kilométer árak alapján eldöntheti, hogy számára melyik a legoptimálisabb megoldás.

 

Az Autómentő Kereső segítségével ezen útszakaszon bárhol és bármikor problémába ütközők egyszerűen segítségre találhatnak. Az oldalon a pontos helyzet megadása után, a program egyből ajánlja a közelben lévő aktív autómentőket. Így nem kell órákat böngészni utánuk. Az Autómentő Kereső segítségével mindig minden helyzetben rövid időn belül segítséget lehet találni. Szolgáltatóink vállalnak autómentést vagy gépjárművek szállítását külföldről is. Kizárólag a legjobb szolgáltatást nyújtó cégekkel dolgozunk együtt, ennél fogva garantálni tudjuk, hogy minden ügyfelünk kiváló minőséget kap és így még az árak sem szállnak el. Nem kell pánikolni, ha Önnek segítségre van szüksége, akkor hívjon minket bátran! Állunk rendelkezésére egész évben! Így a szállítás gond nélkül megoldódik.

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció