+36709458383
 

Non-Stop Autómentés Győr Autómentő

0-24 Győr Autómentés Autómentő Szolgáltatásaink:

Autómentés szolgálat Győr környékén és az M1-es autópálya teljes hosszában. Autószerviz, gumiszerviz, munkagép szállítás és mentés, furgonmentés, helyszíni javítás, bikázás, autó zárnyitás. Autómentés Győr körzetében egész évben, éjjel-nappal.

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok

A Nyugat-Dunántúl központja: Győr 

Ahol minden út összefut

 

Győr földrajzi elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik. A remek infrastrukturális lehetőségeknek köszönhetően az autósok szinte minden irányból könnyedén megközelíthetik a várost. Ausztria és Budapest közelsége biztosítja a folyamatos személy-és teherautó forgalmat, amely fokozott éberségre inti a sofőröket. Ilyen forgalmas és kiélesedett környezetben pedig alapvető, hogy az autómentőknek is éjjel-nappal szolgálatkésznek kell lenniük.

Szerencsére az Autómentő kereső számára nem létezik lehetetlen, legyen szó Magyarországon belüli, vagy az országhatárhoz közeli helyszínekről. Rutinos szakember hálózatunk meghibásodások széles palettájával találkozott már munkája során, legyen szó műszaki hibáról, defektről, vagy baleset következtében keletkezett személy- vagy tehergépjármű kárról. Az Autómentő kereső legfőbb előnye, hogy a pontos tartózkodási helyzethez alkalmazkodik, így a lehető legközelebbi mentesítő szolgáltatót küldi a helyszínre.

Győr speciálisan kedvező helyzetben van, hiszen akár országon belül, akár az osztrák határ felől is könnyedén megközelíthető mentési szempontból. Az Ausztria és környéke – Bécs, Parndorf, Schwechat, Bruck és körzete – felől érkező forgalom a hegyeshalmi határátlépést követően az M1-es autópálya Budapest felé vezető irányába haladva éri el a várost. A hegyeshalmi határ hozzávetőlegesen 50 kilométernyi autóútra van Győrtől, így a mentés szinte pillanatok alatt megérkezhet a helyszínre. A Budapest felől érkezők kb. 1 óra alatt, szintén az M1-es autópályán közelíthetik meg legegyszerűbben Győrt. Azonban bármelyik oldalon történjen a baj, az Autómentő kereső azonnal szállítja a megoldást.

A felhasználóbarát szolgáltatás előnye, hogy kizárólag megbízható és biztonságos autómentőket sorakoztat fel, ezzel elkerülve az átveréseket és a meghibásodáson felüli anyagi károkat. Partnereink célja a bajba jutott autósok minél gyorsabb segítése – bárhol, bármikor.

Győr és környékén, valamint az M1-es autópálya teljes hosszában számos autómentő szolgáltató található. A listázott autómentők mindegyike magas szakértelemmel és gépparkkal rendelkezik. Legyen szó autó- vagy gumiszervizről, nehézgép szállításról, munkagép- és furgonmentésről, helyszíni javításról, vagy bikázásról az Autómentő kereső Győr körzetében egész évben, éjjel-nappal a bajba jutott autósok rendelkezésre áll.

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
Ingyenes alapszolgáltatás
További csomagok alacsony havidíjjal
Ingyenes mobil app

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció