+36709458383
 

Non- Stop Autómentés Szombathely Környékén

Szolgáltatásaink

Lerobbant az autója? Nem kell a pánik, segítünk! Olcsó Autómentés, autószállítás árak Szombathely, Körmend, Sopron Vas megye és környékén. További szolgáltatások: Autómentő Szombathely körzetében, bel és külföldön egyaránt továbbá Európa területén. A kiszállást akár 20 percen belül tudjuk teljesíteni az év minden napján. Nehézgép mentés-szállítás. Gépkocsik, mozgásképtelen autók mentése, szállítása éjjel nappal. Autómentés műszaki mentés 0-24!

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok

Olcsó Autómentés Árak Szombathelyen, Körmend, Sopron Vas-Megye és Európa Területén

A non-stop segítség nem ismer határokat - a kiérkezés maximum fél óra - a nehézgép szállítás sem akadály

 

Csúszós utak, korlátozott látási viszonyok, rossz állapotú útburkolatok, vagy váratlan műszaki meghibásodás? A sort a végtelenségig tudnánk bővíteni, de sajnos, aki gépjárművel közlekedik, tisztában van ezekkel a bosszantó, sőt veszélyes közlekedési jelenségekkel. A baj nagyon hamar megtörténik, éppen ezért jó, ha van kire számítanunk a nehéz helyzetekben. Bemutatjuk innovatív szolgáltatásunkat, az Autómentő keresőt, mely országos lefedettségének és kiterjedt partnerhálózatának köszönhetően azonnal szállítja a segítséget.

Mostantól Szombathelyen és környékén továbbá a bel és külföldön egyaránt autóval közlekedőknek sem kell pánikba esniük, ha hirtelen balszerencse folytán az út szélén rekednek, hiszen az kereső rendszerünk a tartózkodási helyzet alapján azonnali megoldást kínál. Mindegy hány óra van a segítség gyorsan érkezik, hisz ha baj van akkor minden perc számít! Kereső szolgáltatásunkat azért indítottuk útjára, hogy a bajba jutott autósoknak megbízható és megfizethető szolgáltatást kínáljunk az ország bármely pontján. A mi partnereink – a hiéna cégekkel szemben – tisztességes és professzionális segítséget nyújtanak. Tisztában vagyunk vele, hogy kiélezett helyzetekben – mint egy defekt, félretankolás, karambol – minden egyes perc számít, így legyen szó országon belüli, vagy határon túli esetekről, akár 30 percen belül a helyszínre érkezhet a segítség.

Amennyiben a helyzet lehetővé teszi, kiérkező segélyszolgálatunk megkísérli a helyszínen helyreállítani a problémát. A helyszíni hibaelhárítás során azonban a nemzetközi szabványokat szem előtt tartva, soha nem történik teljes körű gépkocsijavítás, pusztán kisebb beavatkozást igénylő, lehetőség szerinti elhárítást vállalunk. Ilyen helyszíni beavatkozás például a hideg indítás, az akkumulátor csere, a kerékcsere vagy az izzócsere, stb. Félretankolás esetén a környezetvédelmi szabályozást szem előtt tartva elsősorban autó elszállításában tudunk segítséget nyújtani.

Bármely szolgáltatásunkra is legyen szüksége a bajba jutott autósnak, garantálni tudjuk, hogy az éjjel-nappal elérhető alkalmazásunkkal, azonnal kapcsolatba léphet legközelebbi autómentő partnerünkkel, akik gondoskodnak arról, hogy a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezzen a segítség. Legyen szó tréleres autószállításról, személyszállításról, bérautó biztosításáról, hajószállításról, az autó árokból mentéséről, ránk számíthat – nincsenek rejtett költségek! Küldetésük, hogy a legváratlanabb helyzetekben gyorsan és gazdaságosan nyújtsunk segítséget.

 

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes tanácsadás

Magánszemélyeknek

Gyors autómentés bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció