Kisokos: 3 hasznos mobil applikáció vészhelyzetekre

Zsebünkben a megoldás

 

A technológiai kütyük világában már alapvető, hogy sehová nem indulunk el az okostelefonunk nélkül. Szerencsére egyre több olyan alkalmazás lát napvilágot, ami speciálisan az autóvezetők mindennapjait teszi könnyebbé és biztonságosabbá. Az alkalmazások tengeréből kimerítettünk három olyan applikációt, amely neked is bármikor jól jöhet.

1. EOBD Facile Autódiagnosztika

Bár már többször írtunk a témában, nem lehet elég felkészültnek lenni, ha autódiagnosztikáról beszélünk. Női és férfi sofőröknek egyaránt hasznos lehet ez az alkalmazás, mivel segítségével könnyen azonosíthatjuk a műszerfalon felvillanó hibalámpákat, illetve az autónk valós idejű adataival kapcsolatban is naprakészek lehetünk. Az alkalmazást egy ELM327 Wifi/Bluetooth interfész és az autónkban található fedélzeti diagnosztikai port csatlakoztatásával tudjuk működésbe hozni.

2. Waze

Ennek az ingyenes navigációs applikációnak a segítségével naprakész lehetsz, történjen bármi az utakon. A Waze segítségével könnyedén informálódhatsz a közeledben lévő forgalomról, esetleges dugókról, rendőrségi jelenlétről, vagy balesetekről. A világszerte nagy népszerűségnek örvendő alkalmazás a személyautó vezetők, azaz Wazerek különböző autós navigációval kapcsolatos megfigyeléseit gyűjti össze, így a közösségi aktivitáson alapul. A Waze aktuális közlekedési adatainak a segítségével a lehető legrövidebb útvonalon juthatsz el az általad választott helyszínre.

3. Autómentő kereső

A váratlan vészhelyzetek megoldására fejlesztettük ki innovatív szolgáltatásunkat, amelyhez mobilapplikáció is tartozik, hogy az autómentő bárhol – bármikor, minél gyorsabban a segítségedre lehessen. Szolgáltatásunk Magyarországon egyedülálló, az ország bármely pontján elérhető és nem utolsó sorban 100%-ban megbízható. Az applikáció a bajba jutott autósok aktuális tartózkodási helyzetét felmérve felajánlja a környékünkön elérhető autómentők listáját. A jegyzék részletes információt szolgáltat az autómentők tőlünk való távolságáról, kilométerdíjáról, részletes cégadatairól. Természetesen a legfontosabb a választott szolgáltató telefonszáma és mivel vészhelyzetben minden perc számít, a hívást már közvetlenül az alkalmazásból is indíthatjuk.

A fenti ajánló csak egy apró szelete a rengeteg hasznos autós applikációnak, azonban ha a mai nap csak egy alkalmazást töltesz le, akkor az az innovatív, hazai Autómentő kereső legyen!

+36709458383
 

0-24 Autómentés Székesfehérvár SOS Autómentő

Autómentő Székesfehérvár Autómentés Szolgáltatásaink:

Non-stop autómentés Székesfehérvár körzetében Fejér megyében. Személygépkocsik, kisteherautók, mezőgazdasági gépek, nehézgépek szállítása műszaki mentése.

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
Ingyenes alapszolgáltatás
További csomagok alacsony havidíjjal
Ingyenes mobil app

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció