+36709458383
 

0-24 Autómentés Autómentő Szolgálatok Debrecen Környékén

Autómentő Debrecen Szolgáltatásaink:

Nem indul vagy lerobbant az autó? Nem kell pánikolni segítünk, hogy önnek ne legyen gondja ha a szállítás elkerülhetetlen! Non-stop autómentés Budapest Debrecen vonalán illetve az autópálya környékén és országosan. Kisteherautó, személygépkocsi, furgon mentés, mezőgazdasági gépszállítás, autópálya és műszaki mentés. Gyors helyszíni defektjavítás, üzemanyagpótlás és kisebb javítások.

Görgess balra, vagy koppints a cégre a kapcsolatfelvételhez és a további adatokhoz! swipe

Telephely Km díj Info Autó adatok


Kelet-Magyarország legfontosabb csomópontja: Debrecen

Szerencse, ha szerencsétlenség történik

 

Debrecent bátran emlegethetjük Kelet-Magyarország legfontosabb csomópontjaként, hiszen az ország második legnépesebb városa, illetve számos főútvonal fut keresztül rajta és az M35-ös autópálya is érinti. Erdély közelsége miatt jelentősen emelkedik vonzáskörzetében az autós forgalom. A sok autó azonban néha sok bajt is jelenthet, főleg az elmúlt időszakban tapasztalható extrém ködhelyzet mellett. Nem szívesen gondolunk rá, de bármikor történhet szerencsétlenség. Éppen ezért szükség van egy olyan szervezetre, amely az ilyen helyzetekben képes azonnali segítséget nyújtani. Az Autómentő Kereső gondosan felépített partnerhálózatot épített ki Debrecenben, hogy a térséget maximálisan ki tudja szolgálni, azaz egy hatékony rendszer keretein belül működhessen az autómentés. Az partnereinkkel a nap 24 órájában az év 365 napján percek alatt bárki elérheti a legideálisabb mentési ajánlatokat az egész ország területén, sőt lehetőség szerint külföldi szállítás sem akadály.

Az Okos Kereső segítségével a bajbajutott sofőr a helyzetének megadása után kilistázva láthatja a közelben levő, aktív partnercégek elérhetőségeit, távolság szerint rendezve. Nincs felesleges időhúzás telefonálgatással és keresgéléssel, hiszen egy gombnyomásra láthatóvá válnak a legjobb lehetőségek. Így nagyon magas hatásfokkal tudjuk kihúzni a csávából a szerencsétlenül járt sofőröket, vezessenek akár személyautót, furgont, kisbuszt, motort, sőt nyergesvontató vagy kamion elszállítása sem akadály. Számos műszaki meghibásodásnál akár helyszíni szereléssel is orvosolható a probléma, így még több időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg. Külön figyelmet fordítunk az utasok ellátására is, többszemélyes szállító járművekben őket is biztonságban el tudjuk szállítani, így nem kell nekik sem a meghibásodás helyszínén várakozni.

Partnereink igen sokoldalú szolgáltatásokat nyújtanak, a mentés és helyszíni szerelés mellett fejlett gépparkjuknak köszönhetően a legtöbb járműtípust gond nélkül tudják szállítani is a megadott célállomásra. A Kereső hálózatába való belépés fontos kritériuma a műszaki képzettség és a rendszeresen karbantartott géppark. Ezen kívül kiemelten figyelünk arra, hogy az autómentők rendelkezzenek felelősség- és rakománybiztosítással, így természetesen összes partnerünk szolgáltatásait nyugodt szívvel ajánljuk.

Cégeknek

Azonnal látható az autómentők pozíciója
0-24 szolgáltatás
Alacsony éves díj
Ingyenes mobil app

Magánszemélyeknek

Gyors segítség bárhol, bármikor
Non-Stop autószállítás
Nincsenek felesleges plusz költségek
Egyszerű, gyors kommunikáció